PeristeriNews.gr
Πολιτική

Άγριος καβγάς για τον βουλευτή – φάντασμα (video)


Στην αποκάλυψη ότι ο βουλευτής… φάντασμα με το 1 εκ. ευρώ έβγαλε τα χρήματα στο εξωτερικό μέσω χρηματιστηριακής προέβη ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, Βαγγέλης Αργύρης.

Στην αποκάλυψη ότι ο βουλευτής… φάντασμα με το 1 εκ. ευρώ έβγαλε τα χρήματα στο εξωτερικό μέσω χρηματιστηριακής προέβη ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

«Σύμφωνα με την επιστολή του κ. Νικολούδη, η μεταφορά έγινε μέσω private banking και χρηματιστηριακής εταιρείας και δεν προσκομίστηκε κανένα δικαιολογητικό» τόνισε ο κ. Αργύρης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι ο πρόεδρος της Αρχής για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος είχε χαρακτηρίσει τη συναλλαγή «ύποπτη» αλλά κατέληξε μετά την έρευνα ότι δεν υπήρξε τέλεση αδικήματος.

«Για να μάθουμε το όνομα, πρέπει να έχουμε στοιχεία εκτός της αναφοράς του κ. Νικολούδη. Περιμένουμε αλλά εκτιμώ ότι στις καταστάσεις δε θα υπάρχει όνομα με 1 εκ. ευρώ» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, με το δημοσιογράφο Μανώλη Αναγνωστάκη να μην καλύπτεται από τις απαντήσεις του κ. Αργύρη και περνά στην αντεπίθεση.

«Πετάτε με τη στάση σας έναν τόνο λάσπης σε όλους τους βουλευτές» είπε ενοχλημένος, για να ανεβάσει τους τόνους ο κ. Αργύρης συμβουλεύοντας το δημοσιογράφο να προσέχει τι λέει και να τονίζει πως δεν έχει ευθύνη ο ίδιος για το σάλο που έχει προκληθεί. «Και λίγα λέω. Ποιος την έχει την ευθύνη; Η Μαρία η Πενταγιώτισσα; Έχετε ευθύνη για αυτά που κάνετε. Γιατί δεν παραιτείστε;» ανταπάντησε ο κ. Αναγνωστάκης, με τον καυγά να ανεβαίνει επίπεδο και να εξελλίσεται σε πολύ έντονη λογομαχία.

«Είστε ανεπίτρεπτος και ανάγωγος. Έχετε ένα μικρόφωνο και λέτε ό,τι θέλετε. Ο κ. Αναγνωστάκης είναι εισαγγελέας, έχει φέρει τη δική του ηθική» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, με τον δημοσιογράφο να τον προτρέπει να παραιτηθεί ή να ανακοινώσει το όνομα.

«Θα ψάξουμε όλες τις συναλλαγές μέσω χρηματιστηριακής που έγιναν στις 4/3/11 (σ.σ.: η ημέρα που φέρεται να έβγαλε το έμβασμα στο εξωτερικό ο βουλευτής) και έτσι θα φθάσουμε στο όνομα. Δε μπορούμε να το βρούμε από τη στιγμή που δεν δύναται να το ανακοινώσει ο κ. Νικολούδης» κατέληξε ο κ. Αργύρης αποχωρώντας εμφανώς ενοχλημένος από την κουβέντα…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment