PeristeriNews.gr
Διεθνή

Άγριο ξύλο μεταξύ πολιτικών σε τηλεοπτική εκπομπή! (video)



Δείτε το βίντεο με την πολιτισμένη συνομιλία πολιτικών στην τηλεόραση και φανταστείτε στην θέση τους κάποιους από τους δικούς μας πολιτικούς…!

Δείτε το βίντεο με την πολιτισμένη συνομιλία πολιτικών στην τηλεόραση και φανταστείτε στην θέση τους κάποιους από τους δικούς μας πολιτικούς! …

Εκεί στο Λίβανο, λύνουν τις πολιτικές διαφορές τους μια κι έξω! Τι «πολιτισμένη» συζήτηση και χαζομάρες! Εδώ μιλάμε για δραστικές λύσεις!Δεν συμφωνεί ο ένας πολιτικός με τον άλλον; Πιάνονται στα χέρια και τέλος η συζήτηση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στην εν λόγω πολιτική εκπομπή, ήταν καλεσμένοι δυο αντίπαλοι από μεγάλα πολιτικά κόμματα.

Ο ένας εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος και ο άλλος της αντιπολίτευσης.Πάνω λοιπόν που συζητούσαν και η κουβέντα είχε «ανάψει» για τα καλά, σηκώνεται ο ένας εκ των δυο, παίρνει την καρέκλα στην οποία καθόταν πριν λίγο, και ετοιμάζεται να την πετάξει στο κεφάλι του αντιπάλου του, ο οποίος σημειωτέον δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια.Σε θέση μάχης από απέναντι, είναι έτοιμος ν΄ανταποδώσει!

Όσο για τον παρουσιαστή; έχει αναλάβει στην κυριολεξία, ρόλο διαιτητή!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Σλοβακία: Σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση ο Ρόμπερτ Φίτσο

Peristeri News

Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι με δεκατρείς τραυματίες

Peristeri News

Mε απόφαση Ερντογάν νέοι υφυπουργοί Εξωτερικών

Peristeri News

Leave a Comment