PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Α.Ο. Περιστερίου : «Πλήρης δικαίωση για όλους»



Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ απέναντι σ’ όλες τις προβλέψεις των άλλων, γιατί εμείς πάντα πιστεύαμε στην ομάδα μας και ότι αδίκως παλεύαμε για την σωτηρία μας, απέναντι σ’ όλους εκείνους που είχαν βιαστεί να μας ξεγράψουν από την κατηγορία…

Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ απέναντι σ’ όλες τις προβλέψεις των άλλων, γιατί εμείς πάντα πιστεύαμε στην ομάδα μας και ότι αδίκως παλεύαμε για την σωτηρία μας, απέναντι σ’ όλους εκείνους που είχαν βιαστεί να μας ξεγράψουν από την κατηγορία , απέναντι σ’ αυτούς που τον τον τελευταίο καιρό με Γκεμπελίστικο τρόπο προσπαθούσαν να μειώσουν την ποδοσφαιρική τους αξία οι υπέροχοι μπέμπηδες του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με μέσο όρο ηλικίας 20,5 όπου οι περισσότεροι απ’ αυτούς προέρχονται από τις ακαδημίες μας και τα σπλάχνα της ομάδας μας μπολιασμένοι σε αυτήν, σήκωσαν τοίχος και με το ποδοσφαιρικό τους ανάστημα, και το απαράμιλλο πάθος τους , το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο και την απίστευτη ψυχική τους δύναμη κατόρθωσαν να κρατήσουν την ομάδα πανάξια στη κατηγορία.

Μια ομάδα που δοκιμάστηκε όλη αυτή τη χρονιά σε όλες τις έδρες είτε φιλικές είτε εχθρικές γιατί για κάποιους ανεξήγητους λόγους υπήρχαν και τέτοιες, παρά την άριστη φιλοξενία που παρείχαμε και ελπίζουμε ότι θα τιμηθούμε από την ΕΠΟ για 2η συνεχή χρονιά.

Μια ομάδα που ταξίδεψε σ’ όλα τα νησιά και λόγω προγράμματος αγωνίστηκε σ’ αυτά όταν εκείνα είχαν στόχους με αποτέλεσμα να κερδίσει αλλά και να χάσει πολύτιμους βαθμούς να ξοδέψει αρκετά χρήματα εν αντιθέσει με κάποια άλλα σωματεία που κατέκτησαν κάποιους ξεκούραστους βαθμούς και γλύτωσαν κάποιες χιλιάδες ευρώ όταν αυτά είχαν παραιτηθεί.

Μια ομάδα που κατέκτησε 45 βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά από ένα τραγικό λάθος μηδενίστηκε την πρώτη αγωνιστική και την έκανε να παλεύει μέχρι το τέλος για την σωτηρία της . Μια σωτηρία που ήταν η πλήρης δικαίωση για τους υπέροχους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Μια δικαίωση για το Δ.Σ που γνωρίζει από ποδόσφαιρο και παρά τα άτυχα αποτελέσματα στήριζε τον προπονητή μέχρι τέλους, και μια δικαίωση για αυτόν τον υπέροχο και ακούραστο προπονητή Γιάννη Τάμπρατζη που πίστεψε και πιστεύει σ’ αυτά τα παιδιά κρατώντας γερά τα ηνία του συλλόγου για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Τέλος δικαίωση για τους φιλάθλους του Περιστερίου που ήταν παρόντες τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα και με τη δική τους στήριξη η ομάδα πέτυχε το στόχο της αν και στην αρχή της σεζόν είχαμε άλλα όνειρα.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που βοηθούν την ομάδα είτε ηθικά είτε υλικά και δείχνουν την αγάπη τους έμπρακτα προς το σύλλογο.

Τέλος ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι σ’ όλους : ΕΠΟ –ΚΕΔ- ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ- Δ.Σ και φιλάθλους όλων των ομάδων .

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment