PeristeriNews.gr
Αιρετικά

Η πάγια τακτική «Φάτε μάτια ψάρια» στο Περιστέρι


Επανέρχομαι με ένα αιρετικό που αφορά πολύ κόσμο και ειδικά αυτούς που διαθέτουν παιδάκια στο Περιστέρι.

Θα ήθελα για πρώτη φορά να ευχαριστήσω μέσα από τη στήλη μου τα παιδιά του Peristeri News που παρά τις πιέσεις που δέχονται συνεχίζουν να μου δίνουν βήμα.

Και πάμε τώρα στο σημερινό αιρετικό μας που στόχο έχει να σχολιάσει την τραγική επικοινωνιακή τακτική της δημοτικής αρχής στο Περιστέρι μέσα από ένα πρόσφατο παράδειγμα.

Πολλά ερωτηματικά μας προκάλεσε το γεγονός πως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των ανθρώπων του Δήμου προβλήθηκαν τα τελευταία 24ωρα όχι ένα αλλά δυο θέματα που αφορούσαν στην αναμόρφωση παιδικών χαρών.

Στη μια περίπτωση είδαμε τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο να επισκέπτονται την ανάπλαση σε μια παιδική χαρά κοντά στην Ξυλοτεχνία – η οποία έχει χορτάσει αναπλάσεις τα τελευταία χρόνια- και στην άλλη περίπτωση να παρουσιάζεται ένα βιντεάκι και πάλι στα κοινωνικά δίκτυα με μια ανάπλαση σε παιδική χαρά στο Λόφο.

Όλα αυτά όταν τις προηγούμενες μέρες είχε ανακοινωθεί από το Δήμο Περιστερίου πως δεν θα ανοίξουν οι παιδικές χαρές λόγω covid.

Δηλαδή κάποιος στο Δήμο είχε τη φαεινή ιδέα να παρουσιάσει τις αναπλάσεις στον κόσμο της πόλης όταν δεν επιτρέπεται στους πολίτες να της επισκεφθούν.

Εδώ να αναφέρουμε πως τα μέτρα δεν έχουν τηρηθεί για όλες τις παιδικές χαρές, σε άλλους Δήμους οι παιδικές χαρές άνοιξαν ενώ υπήρξαν και επεισόδια με διαπληκτισμούς μεταξύ υπαλλήλων του Δήμου και πολιτών σε κάποιες από τις παιδικές χαρές της πόλης.

Επιστρέφοντας λοιπόν στο θέμα μας, ποιος είχε αυτή την τεράστια ιδέα να παρουσιάσει τις παιδικές χαρές όταν υπάρχει οδηγία στο να παραμένουν κλειστές από τη διοίκηση του Δήμου;

Μάλλον υπάρχει μεγάλη ανάγκη από δημοσιεύσεις εντυπωσιασμού και εμφάνισης συνεχών έργων και το θέμα επικοινωνία έχει χαθεί προ πολλού στο δημαρχιακό μέγαρο.

Και όλα αυτά την ώρα που ο Δήμος έλαβε άλλη μια κρατική χρηματοδότηση για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού χωρίς και πάλι να ανακοινώσει μέτρα στήριξης προς τους πολίτες του.

Γενικά η τακτική «Φάτε μάτια ψάρια» ζει και βασιλεύει στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περί ανεξαρτησίας του Τύπου και της Αντιπολίτευσης

Ο Αιρετικός

Οι σκέψεις του Αντιδήμαρχου για συμμετοχή σε reality

Ο Αιρετικός

Πως ζήσαμε το πρώτο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου

Ο Αιρετικός

Leave a Comment