PeristeriNews.gr
Κοινωνία

4η Συνάντηση-10 Εισαγωγικό Σεμινάριο από το Οδοιπορικό (video)


Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 10ο Εισαγωγικό Σεμινάριο Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας, το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 10ο Εισαγωγικό Σεμινάριο Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας, το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού).

Στη συνάντηση το συντονισμό ανέλαβε η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Οδοιπορικού, κα Μαρία Πελεκανάκη, Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια, η οποία καλωσόρισε τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.

Χαιρετισμό εκφώνησε η Πρόεδρος του Κέντρου και Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής- Αθλητισμού-Πρόνοιας, κα Ξένη Κορόγιαννη.

Εισηγητής της τέταρτης συνάντησης ήταν ο κ. Ευστράτιος Παπάνης, Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Το θέμα της εισήγησής του ήταν: “Ελεύθερος Χρόνος και Ποιότητα Ζωής” .

Τόνισε την σπουδαιότητα του ελεύθερου χρόνου και πώς μπορεί να αξιοποιηθεί σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Ο ομιλητής κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων και έδωσε την ευκαιρία για διάλογο και κυρίως προβληματισμό.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης οι συμμετέχοντες συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια αξιολόγησης του Σεμιναρίου και δόθηκαν οι Βεβαιώσεις Συμμετοχής από την Πρόεδρο του Οδοιπορικού, κα Ξένη Κορόγιαννη.

Το επόμενο Εισαγωγικό Σεμινάριο προγραμματίζεται για το νέο έτος, αφού μελετηθούν οι αξιολογήσεις και η προτεινόμενη θεματολογία από τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του Κέντρου Πρόληψης Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”, μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του Κέντρου καθημερινά στο 210-5786888, email kp.odiporiko@yahoo.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κυριακή του Πάσχα, Χριστός ανέστη

Peristeri News

Το Άγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Πως θα μοιραστεί σε όλη την Επικράτεια

Peristeri News

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας η τελετή αφής του Αγίου Φωτός (vid)

Peristeri News

Leave a Comment