PeristeriNews.gr
Περιβάλλον

20 χρόνια λειτουργίας για τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ



Είναι γνωστή η προτίμηση της αρκούδας αυτή την εποχή, για το σταφύλι και τα αμπέλια. Μάλιστα στο Μέτσοβο ακόμη διατηρείται μια συνήθεια πολλών ετών στο αμπέλι της Μονής του Αη Νικόλα.

Είναι γνωστή η προτίμηση της αρκούδας αυτή την εποχή, για το σταφύλι και τα αμπέλια. Μάλιστα στο Μέτσοβο ακόμη διατηρείται μια συνήθεια πολλών ετών στο αμπέλι της Μονής του Αη Νικόλα.

Εκεί, περιμένουν την αρκούδα να ’ρθει να δοκιμάσει τα σταφύλια όπως το συνηθίζει -εννοείται χωρίς κανείς να την πλησιάζει ή να την πειράζει! Όταν μάλιστα φύγει, παίρνοντας και «ένα τσαμπί» μαζί της, τότε θα πει πως ωρίμασε το σταφύλι και είναι η ώρα για τον τρύγο!

Έτσι, στη διάρκεια του μήνα του τρύγου, έως τις 25 Οκτωβρίου, όσοι υποστηρίξουν το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με ετήσια συνδρομή ή υιοθεσία θα λάβουν εξαιρετικά κόκκινα κρασιά με δωρεάν παράδοση στο χώρο τους!

Όσοι είστε ήδη μέλη του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ή κηδεμόνες αρκούδας ή λύκου θα έχετε έκπτωση 10% για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της HOUSE OF WINE http://www.houseofwine.gr για την ίδια περίοδο για κρασιά του κτήματος ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ.

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ευχαριστεί το κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ για την ευγενική υποστήριξη στο έργο μας και στις προσπάθειες μας για την εύρεση πόρων σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, όπως και την εταιρία HOUSE OF WINE για τη δωρεάν αποστολή των δώρων σας!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Η κλιματική αλλαγή χτύπησε τις καρέτα-καρέτα

Peristeri News

Συνεχίστηκε η υπερθέρμανση του πλανήτη και τον Απρίλιο

Peristeri News

Τα αρπακτικά πουλιά επιστρέφουν στο Δάσος της Δαδιάς

Peristeri News

Leave a Comment