PeristeriNews.gr
Διεθνή

1 εκατ. δολάρια «κοστίζουν» τα ροζ σκάνδαλα πολιτικών



Από την κορφή μέχρι τα νύχια «χρυσώνει» όποιον δώσει πληροφορίες για ροζ αμαρτίες πολιτικών, ο βασιλιάς του πορνό, Λάρι Φλιν.

Από την κορφή μέχρι τα νύχια «χρυσώνει» όποιον δώσει πληροφορίες για ροζ αμαρτίες πολιτικών, ο βασιλιάς του πορνό, Λάρι Φλιν, ο οποίος προσφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια, για τα άπλυτα γερουσιαστών, υψηλόβαθμων αξιωματούχων, βουλευτών και παντός είδους πολιτικών προσώπων.

Σε διαφημίσεις του περιοδικού Hustler, που δημοσιεύτηκαν στο κυριακάτικο φύλλο της Washington Post, αναφέρεται: «Εχετε πληροφορίες για απιστία, σεξουαλικό παράπτωμα, η υπόθεση διαφθοράς στην οποία να εμπλέκεται γερουσιαστής των ΗΠΑ, βουλευτής ή υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος;».

Στην αγγελία υπογραμμίζεται η απόλυτη «εμπιστευτικότητα» της συναλλαγής και διαβεβαιώνεται ο αναγνώστης ότι αν οι πληροφορίες επαληθευτούν με αποδείξεις, ο Φλιν και το περιοδικό θα δώσουν 1 εκατομμύριο δολάρια με την δημοσίευση του ερωτικού σκανδάλου.

Η αλήθεια είναι ότι στον συγκεκριμένο επιχειρηματία αρέσουν αυτού του είδους οι αγγελίες. Άλλοτε προσφέρει χρήματα ή εργασία στην αυτοκρατορία του πορνό που διαθέτει και άλλοτε μοσχοπληρώνει ένα πρόσωπο για γαργαλιστικές ιστορίες σκανδάλων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Σλοβακία: Δεν κινδυνεύει πλέον η ζωή του πρωθυπουργού Φίτσο

Peristeri News

Οι Χούθι επιτέθηκαν σε ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά

Peristeri News

Σλοβακία: Σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση ο Ρόμπερτ Φίτσο

Peristeri News

Leave a Comment