PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Ωρολογιακή βόμβα» το Αττικό νοσοκομείο – Αδειάζουν τις εντατικές λόγω κορωνοϊού


Σοβαρό πρόβλημα δημιουργείται στο «Αττικόν» που ανήκει στα νοσοκομεία αναφοράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας είναι μεγάλη και γι’ αυτό το λόγο η Κυβέρνηση παίρνει σοβαρά μέτρα με κλείσιμο χώρων συνάθροισης κοινού.

Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει αθλητικοί χώροι, σινεμά, θέατρα και χώροι διασκέδασης ενώ υπάρχουν σκέψεις και για κλείσιμο καφετεριών και εστιατορίων αν συνεχιστεί η έξαρση του ιού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανησυχία υπάρχει και στο Αττικό νοσοκομείο που δέχεται καθημερινά δεκάδες περιστατικά για έλεγχο ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για ενδεχόμενα κρούσματα που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί.

Για το λόγο αυτό οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας έχουν θέσει χρονικά περιθώρια σε ανθρώπους που βρίσκονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας προκειμένου να μετακινηθούν σε άλλες μονάδες υγείας ιδιωτικές ή δημόσιες.

Αυτό αυτόματα μας δείχνει ότι γίνονται προετοιμασίες στο νοσοκομείο για να υπάρξουν περισσότεροι χώροι που θα μπορούν να υποδεχτούν σοβαρά κρούσματα του κορωνοϊού.

Όλα αυτά προκαλούν μεγάλη ανησυχία αν σκεφτεί κανείς πως η διοίκηση του Υπουργείου Υγείας και γενικότερα η Κυβέρνηση προσπαθούν να καθησυχάσουν τον κόσμο αλλά στην ουσία δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προδιαγραφές για να αντιμετωπιστεί όλο αυτό.

Σε αναμονή της επιβεβαίωσης ή μη των παραπάνω πληροφοριών θα περιμένουμε να δούμε αν τελικά προχωρήσει το άδειασμα των εντατικών μονάδων στο Αττικό με ανθρώπους που δεν νοσούν από κορωνοϊό αλλά δεν παύουν να έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment