PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος (video)


Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague έκανε ο Ατρόμητος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, ένταση και ανατροπή.

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης (1-2) ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν από φάουλ του Φορτούνη η μπάλα έφτασε στον Βούκοβιτς που από κοντά με κεφαλιά σκόραρε.

Το σκορ στο ματς είχε ανοίξει η ομάδα της πόλης μας στο 43’ με το συνήθη ύποπτο Κουλούρη ενώ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με γκολ του Καμαρά στο 49’.

Ύψιστης σημασίας για την έκβαση του αγώνα ήταν η δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον Μπουσούλατζιτς στο 57’ αφού ο Ατρόμητος αναγκάστηκε να αγωνιστεί από εκείνο το λεπτό με δέκα παίκτες καταφέρνοντας μέχρι τις καθυστερήσεις να μην δεχτεί γκολ.

Η ηρωική προσπάθεια των παικτών του Νταμίρ Κάναντι δεν έφτασε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και η ομάδα μας γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Άξια αναφοράς είναι η παρουσία του κόσμου που έδωσε ρεσιτάλ στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου υποστηρίζοντας τον Ατρόμητο μέχρι τη λήξη του αγώνα παρά τη βροχή.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης (80’ Νάτσος), Μπρούνο (71’ Μανούσος), Κουλούρης, Ενσικουλού (61’ Ούμπιδες).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Καμαρά, Γκιγέρμε, Ναουέλ (73’ Φετφατζίδης), Νάτχο (46’ Φορτούνης), Ποντένσε (76’ Γκερέρο), Μάνος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment