PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Τα κορυφαία gadgets του 2015


Όπως κάθε τέλος του έτους το WIRED δημοσιεύει τη λίστα με τα 5 κορυφαία gadgets η οποία αποτελεί και μια μίνι τεχνολογική ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει.

Η φετινή λίστα του έγκυρου περιοδικού, περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία διακρίθηκαν για τις τεχνολογικές καινοτομίες που έφεραν μέσα στο 2015, αλλά και για το ευρύ αντίκτυπο που είχαν στις κατηγορίες τις οποία ανήκουν (wearables, smartphones, τάμπλετς κλπ.), εξελίσσοντάς τις.

Από το τέλος προς την αρχή η λίστα έχει ως εξής:

5. Ψηφιακοί βοηθοί

Οι ψηφιακές βοηθοί που υπακούν σε φωνητικές εντολές τύπου Microsoft cortana, Apple SIRI, Amazon Alexa, έγιναν εξυπνότερες, περισσότερες, απέκτησαν χιούμορ, και δείχνουν πολλά υποσχόμενες για το εγγύς μέλλον.

4. iPad Pro

Το iPad Pro με την οθόνη των 12,9 ιντσών είναι μια φαινομενικά μεγάλη και ακριβή συσκευή, που χρειάζεται χρόνο για να “ωριμάσει” και να δείξει τις αρετές της, ιδίως προς τους επαγγελματίες της εικόνας και τους power users.

3. Microsoft Surface Book

Όταν η εμβληματική Microsoft, αποφασίζει να κυκλοφορήσει το δικό της υβρυδικό laptop/tablet το οποίο αναδεικνύει στο έπακρο τις δυνατότητες των Windows 10, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό.

2. Hoverboards

Από τις πλέον πολυσυζητημένες κατηγορίες gadgets με τεράστια απήχηση (και ήδη πολλά βίντεο με τούμπες), τα ηλεκτρικά πατίνια ισορροπίας τύπου hoverboard, ήρθαν στην επικαιρότητα όταν τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα του κόσμου σταμάτησαν τις πωλήσεις τους λόγω επικινδυνότητας.

1. Apple Watch

Αδιαμφισβήτητα το κορυφαίο gadget του 2015, που επίσης αργεί να «ωριμάσει» ως ανάγκη στο καταναλωτικό κοινό, αλλά με τη σύμφωνη γνώμη πολλών εντύπων τεχνολογίας, εξέλιξε την κατηγορία των φορετών gadgets δίνοντας την γνωστή πινελιά της Apple. Την Άνοιξη του 2016, αναμένεται το Apple Watch 2.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment