PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αποκαλυπτική Πάολα


Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη απολαύσαμε την Πάολα, η οποία φροντίζει σε κάθε της βήμα να επιβεβαιώνει τον τίτλο της πιο εκκεντρικής τραγουδίστριας της Ελλάδας.

Η Πάολα Φωκά σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, μίλησε για τις φήμες που την θέλουν εθισμένη στα ναρκωτικά, τα αρνητικά σχόλια για τα προκλητικά φορέματα που επιλέγει να φορά στην πίστα, τους άνδρες αλλά και το κατά πόσο ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το ποιο δημοσίευμα από όλα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη την έχει ενοχλήσει περισσότερο, με την ίδια να δηλώνει:

«Ειδικά για την μητέρα μου ήταν αυτό με τις πλαστικές και ότι είμαι μεγαλύτερη. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εμένα, με είχε λυπήσει αυτό που λένε ότι τραγουδάω σκυλάδικα τραγούδια σε ανάλογα μαγαζιά».

Όσο για τις αποκαλυπτικές τις εμφανίσεις επί πίστας;

«Ανέκαθεν ντυνόμουν με λιλιπούτεια φορεματάκια, άλλωστε το επιτρέπει ο σωματότυπός μου. Δεν το έκανα ποτέ για να προκαλέσω τους άντρες. Στο μυαλό μου δεν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο. Όπως και ότι δεν φλερτάρω ποτέ με πελάτη», παραδέχεται.

Όταν ρωτήθηκε για τα ναρκωτικά δεν αρνήθηκε να απαντήσει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω πάρει ναρκωτικά στη ζωή μου, αν και έχουν πει ότι επειδή έχω πολλή ενέργεια στην πίστα μπορεί να πίνω κάτι. Τι να τους πω; Δεν πειράζει, γιατί να τους χαλάσω άλλωστε το όνειρο; Τι να αποδείξω, ότι δεν είμαι ελέφαντας»;

Κατά πόσο όμως η Πάολα ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού; Ακόμα κι αν αδυνατούμε να το πιστέψουμε, η ίδια παραδέχεται πως δεν θέλει καμία άλλη γυναίκα να της καθαρίζει τον προσωπικό της χώρο:

«Όχι μόνο ασχολούμαι με τις δουλειές το σπιτιού, αλλά είμαι και ψυχαναγκαστική. Το αγαπημένο μου καθαριστικό είναι το χλωρινέξ, κάνω τα πάντα μόνη μου και δεν είχα ποτέ γυναίκα. Δεν είμαι ανάπηρη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment