PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σαρωτικός Ατρόμητος, ευλογημένη πόλη!


Μια μέρα μετά την νικηφόρα πρεμιέρα του ΓΣΠ στο μπάσκετ, ο Ατρόμητος συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού, καθώς σημείωσε την 5η νίκη του σε 6 ματς, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με το… φτωχό βάσει της εικόνας 1-0. Σκόρερ ο Ευθύμης Κουλούρης με το 4ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Τι ωραίο Σαββατοκύριακο!

Μετά τη… από τη νίκη στην επιστροφή του ΓΣΠ στην Α1 επί της ΑΕΚ, ήταν η σειρά του Ατρόμητου να δώσει τη δική του παράσταση!

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα και επικράτησε με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο 38’, με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να χάνει πάρα πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, για ευρύτερο σκορ.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος και μάλιστα στο 23′ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Γιαννούλης έβαλε σωτήριο τάκλιν στο σουτ που επιχείρησε ο Μυστακίδης μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έδειχνε κατά κάποιο τρόπο αμήχανη στο γεγονός ότι ο ΠΑΣ έπαιζε ποδόσφαιρο και δεν επέλεξε τους αμυντικούς προσανατολισμούς των προηγούμενων αντιπάλων στο Περιστέρι.

Στο 38’ ο Ατρόμητος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, με τον Κουλούρη, ο οποίος πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή κι ενώ έπεφτε, για να στείλει την μπάλα στη γωνία του Βελλίδη σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ του Ουγκράι.

Από το 60′ και μετά που οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές τους για να βρουν το γκολ, ο Ατρόμητος επιδόθηκε σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών.

Στο 63’, ο Μούγιακιτς βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά όχι σωστά και ο Βελλίδης έδιωξε. Έξι λεπτά αργότερα πάλι ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο πορτιέρε του ΠΑΣ μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να κάνουν… παιχνίδι και να ελέγχουν την κατάσταση, αφού η ομάδα του Πετράκη δεν είχε τον τρόπο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο δίλεπτο 80’-81’, οι Κουλούρης, Ούμπιδες διαδοχικά έφτασαν κοντά στο 2-0 σουτάροντας μέσα από την περιοχή, όμως και πάλι ο γκολκίπερ του «Άγιαξ της Ηπείρου» έδιωξε με γροθιές και στις δύο περιπτώσεις.

Το θέμα είναι όμως ότι ο στόχος επετεύχθη και ο Ατρόμητος φιγουράρει στην κορυφή, μαζί με τον ΠΑΟΚ σε ισοβαθμία.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=blbi7R77Hwc&w=600&h=400]

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι – Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης (72’ Κιβρακίδης) – Μπουσούλατζιτς, Μάντσον – Μπρούνο, Μούγιακιτς (85’ Κωτσόπουλος), Ουγκράι (64’ Ούμπιδες) – Κουλούρης

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης – Μιχαήλ (46’ Κάστρο), Τζημόπουλος, Σκόνδρας – Μπουκουβάλας, Λίλα, Νικολιάς, Βιντάλ, Κακουμπά – Μυστακίδης (59’ Αθανασιάδης), Ξύδας (64’ Κρίζμαν)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment