PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Κουρουμπλής: Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου για το κίνημα της γραβάτας


Παρερμηνεύτηκε, κατά τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, η αναφορά του στη Süddeutsche Zeitung για το κίνημα της γραβάτας, που προκάλεσε αντιδράσεις στον δικηγορικό κλάδο.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι όταν ο κ. Κουρουμπλής ρωτήθηκε για το κίνημα της γραβάτας, είπε: «Είναι καλό που βγαίνουν στους δρόμους, τους κάνει καλό να χάσουν μερικά κιλά».

Ο Δημήτρης Βερβεσός, πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ, έκανε λόγο για απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, ανάξιους σχολιασμού.

O υπουργός Εσωτερικών κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM και επιτέθηκε στους μεγαλοδικηγόρους, τους οποίους χαρακτήρισε καρχαρίες.

«Δεν το είπα έτσι, παρερμηνεύτηκε. Ξέρουν πολύ καλά οι δικηγόροι και δεν μιλώ για τους μεγαλοδικηγόρους. Ο κ. Βερβερσός ξεχνάει όταν μου ζητούσε κάθε φορά να στηρίζω τα θέματα των δικηγορών. Τέλος πάντων μπορούν να το εκλαμβάνουν όπως θέλουν, εγώ δεν το είπα έτσι αλλά αφού νομίζουν ότι μπορούν να τοποθετούνται με αυτόν τον τρόπο αναλαμβάνουν και την ευθύνη», σημείωσε.

«Ανάλογα μπορώ να απαντήσω, αλλά εγώ θα στηρίζω τους δικηγόρους τους μαχόμενους, αλλά δεν θα στηρίζω τους καρχαρίες στον χώρο».

Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή, οι μαχόμενοι δικηγόροι βεβαίως θέλουν στήριξη και βεβαίως πρέπει να επιδειχτεί κατανόηση από την κυβέρνηση, την μεγαλύτερη δυνατή σε ότι αφόρα το ασφαλιστικό, γιατί πραγματικά αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment