PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Πόλεμος» δημοσιογράφων


Ξέσπασε με αφορμή χθεσινό άρθρο του Μπάμπη Παπαδημητρίου στην «Καθημερινή».

«Πόλεμος» δημοσιογράφων ξέσπασε με αφορμή το χθεσινό άρθρο του Μπάμπη Παπαδημητρίου στην «Καθημερινή»: ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Τράγκας, που αναφέρονταν στο άρθρο, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά.

Την δικαστική διαμάχη των τριών δημοσιογράφων γνωστοποίησε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Σε αυτόν τον άθλιο ψεύτη που τον έχουν βάλει να με συκοφαντήσει έχω καταθέσει αγωγή», είπε χαρακτηριστικά και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το άρθρο.

Υπό τον τίτλο «Δραχμοβίωτοι προπαγανδιστές», ο Μπάμπης Παπαδημητρίου γράφει μεταξύ άλλων: «η επιστροφή του ραδιοτηλεοπτικού συγκροτήματος Κουρή στην πρώτη γραμμή της «ειδησεογραφικής» προπαγάνδας κατά της Ευρωζώνης, του Μνημονίου και υπέρ της καθιέρωσης Νέας Δραχμής, αποτελεί σοβαρό πολιτικό και οικονομικό γεγονός… Την προώθηση του τριπλού στόχου έχουν αναλάβει το συμπαθές στους ψηφοφόρους της λαϊκής Δεξιάς και των μεγάλων σαλονιών πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου, συνεπικουρούμενος από το διαταραγμένο φιλοχουντικό παραλήρημα του κ. Τράγκα».

Ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής» κάνει λόγο για «νέο Αυριανισμό», υποστηρίζοντας πως το συγκρότημα Κουρή αποσκοπεί και στη διαγραφή των χρεών του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment