PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Το ευχαριστώ του Μπάμπη Δούναβη σε μαθητές και εκπαιδευτικούς


Με μεγάλη ανταπόκριση από τους Περιστεριώτες υλοποιείται η κοινωνική και περιβαλλοντική δράση με σκοπό τη συγκέντρωση καπακιών για την αγορά αμαξιδίων για άτομα που χρήζουν τέτοιας ανάγκης.

Ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Δούναβης που πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει αυτή την πολύ σημαντική δράση, ανέφερε στο PeristeriNews.gr ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής συγκέντρωση καπακιών και το επόμενο διάστημα αναμένεται να δοθούν και τα πρώτα αμαξίδια στους δικαιούχους.

Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες ο Μπάμπης βρέθηκε σε αρκετά σχολεία του Περιστερίου, τα οποία βοήθησαν με τη μαζική συγκέντρωση από καπάκια, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς αναφέροντας την ειδική σημασία που έχει η συγκεκριμένη δράση του Δήμου Περιστερίου.

Εμείς τον συναντήσαμε στο παράρτημα του Δ’ Παιδικού σταθμού Περιστερίου όπου τον υποδέχτηκαν η προϊστάμενη Έλενα Ντάφλου, οι εκπαιδευτικοί Αποστολία Καραγιάννη και Κατερίνα Ανδρεάδη και η γονιός Ναταλία Ραβανή. Άλλωστε πριν από μερικές μέρες, αντιπροσωπεία του παιδικού σταθμού παρέδωσε χιλιάδες καπάκια στο Πράσινο σπίτι στηρίζοντας τη δράση. Ο Μπάμπης αφού ευχαρίστησε θερμά τις εκπαιδευτικούς και τους γονείς, τους έδωσε ευχαριστήρια επιστολή καλώντας τους να συνεχίσουν το πολύ σπουδαίο έργο που κάνουν ανιδιοτελώς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι» μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο της δράσης και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, Μπάμπη Δούναβη στα τηλέφωνα 210-5701639, 693 2579880.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment