PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παρελθόν ο Φαβάλι από τον Ατρόμητο


Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Λούκας Φαβάλι.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Λούκας Φαβάλι.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Η παρουσία του Λούκας Φαβάλι στα τρία έτη παραμονής στην ομάδα μας συνδύασε την αγωνιστική προσφορά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα που σπάνια συναντά κανείς στις μέρες μας.

Ο Φαβάλι ήρθε στον Ατρόμητο στην πιο δύσκολη στιγμή της τελευταίας εξαετίας όταν υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική και συνετέλεσε τα μέγιστα στην κατάκτησης της ανόδου με 31 συμμετοχές και 2 γκολ. Στην Α’ Εθνική αγωνίστηκε τίς επόμενες δύο περιόδους συνολικά 38 φορές (21 + 17) σημειώνοντας 4 γκολ (3+1). Επίσης είχε 8 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο site του συλλόγου ο Λούκας Φαβάλι τόνισε τα εξής: «Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στον Ατρόμητο και είμαι πολύ ευχαριστημένος που έπαιξα σε αυτή την ομάδα. Έκανα πάρα πολλούς φίλους και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Υπήρχε άριστο κλίμα και ζήσαμε περισσότερες χαρές παρά λύπες.

Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που αγάπησα και θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο, τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου και όλους τους φιλάθλους της ομάδας. Εύχομαι στην ομάδα ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον».

Ο Λούκας Φαβάλι αναχωρεί την Παρασκευή για την Αργεντινή όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Λατινικής Αμερικής.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιθυμία στα επόμενα βήματα της καριέρας του.

Τα εισιτηρία του αυριανού αγώνα με ΠΑΟ

Αύριο, ημέρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 12.00 μέχρι τις 18.30 για την πώληση εισιτηρίων. Παράλληλα θα γίνεται και η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας.

Από τις 19.00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου. Για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα λειτουργήσει εκδοτήριο στη Θύρα 1.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ εκτός από τη Θύρα 3 που είναι 30 ευρώ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment