PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πανελλαδικές 2011: Δεύτερη μέρα με Φυσική, Μαθηματικά, Βιολογία και Ιστορία


Συνεχίζονται σήμερα Σάββατο 14 Μαϊου οι Πανελλαδικές εξετάσεις.

Συνεχίζονται σήμερα Σάββατο 14 Μαϊου οι Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι μαθητές θα διαγωνιστούν στη Βιολογία (Γενικής Παιδείας), Φυσική (Γενικής Παιδείας), μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής (Γενικής Παιδείας), Ιστορία (Γενικής Παιδείας).

Μέχρι το τέλος των εξετάσεων η ηλεκτρονική μας εφημερίδα λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων θα δημοσιεύει τις σωστές απαντήσεις των θεμάτων όπως δημοσιεύουν μεγάλα φροντιστήρια.

Στην «πρεμιέρα» των φετινών Πανελλαδικών το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας με θέμα το Διαδίκτυο- βασισμένο σε κείμενο του Πάσχου Μανδραβέλη.

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας (Γενικής Παιδείας) άνοιξε η αυλαία των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων. Η σχέση των παιδιών με το Διαδίκτυο ειναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θέμα της έκθεσης που κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι.

Το φετινό θέμα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας αφορούσε την προσφορά της ψηφιακής τεχνολογίας στη διάδοση της γνώσης και την αξιοποίηση του διαδικτύου στον εκπαιδευτικό χώρο. Το κείμενο που επιλέχθηκε ήταν δημοσίευμα στον τύπο, με χαρακτηριστικά τη σαφήνεια, την καθαρότητα των νοημάτων, την εύληπτη γλώσσα.
Οι γλωσσικές ασκήσεις και ερωτήσεις που αφορούν στη θεωρία ήταν απλές και κατανοητές. Το θέμα της έκθεσης ήταν εύστοχο και ανταποκρινόταν στα ενδιαφέροντα των σύγχρονων νέων που ζώντας σ’ ένα σύμπαν υπερεπικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης καλούνται να εξοικειωθούν καθημερινά με τις νέες επικοινωνιακές δυνατότητες και τεχνολογικές εφαρμογές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment