PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 14/5


Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 11 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 11 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Χειριστείτε με κατανόηση και θετική διάθεση οικογενειακά θέματα αλλά και ζητήματα που αφορούν τον σύντροφό σας, κρατώντας χαμηλά τους τόνους σε συζητήσεις που θα προκύψουν, ειδικά όσον αφορά άλυτα ζητήματα του παρελθόντος.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προσοχή σε πολύπλοκες και μπερδεμένες καταστάσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον συναισθηματικό και προσωπικό τομέα. Αποφύγετε καταχρήσεις και εντάσεις που εύκολα μπορεί να οδηγηθούν σε οριστικές ρήξεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σήμερα να κρατήσετε ισορροπίες και να οραματιστείτε μια νέα τάξη πραγμάτων, μακριά από την πίεση της τελευταίας περιόδου. Θέματα υγείας μπορούν να περάσουν σε μια καλύτερη πορεία. Δώστε προσοχή σε υποθέσεις του οικονομικού τομέα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η Σελήνη σε θετική όψη με τον Ερμή, σας δημιουργεί θετική διάθεση αλλά και ισορροπημένες επαφές στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Η αίσθηση ότι οι άλλοι σας καταλαβαίνουν και σας υποστηρίζουν σας τονώνει συναισθηματικά. Οργανώστε επαφές με αγαπημένα πρόσωπα.

Λέων (23/7-23/8)

Σήμερα την προσοχή σε παρακινδυνευμένες κινήσεις που αφορούν τον συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Το γενικό κλίμα αλλά και η διάθεση κάποιων να σας παραπλανήσουν, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε μόνο με ισχυρές δόσεις ρεαλισμού και ψυχραιμίας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Επαφή με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και θετικές εξελίξεις σε θέματα υγείας. Παρόλα αυτά, αποφύγετε παρακινδυνευμένες κινήσεις, τόσο στον επαγγελματικό οικονομικό και προσωπικό τομέα, και μην εμπλακείτε σε συζητήσεις – παγίδες που ενδέχεται να σας εκθέσουν.

Ζυγός (23/9-22/10)

Ευμενείς πλανητικές όψεις, σας βοηθούν να δράσετε με δυναμική αλλά και όραμα, ξεπερνώντας τα εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σας την τελευταία περίοδο. Αποφύγετε παρόλα αυτά παρακινδυνευμένες κινήσεις στον οικογενειακό τομέα, αλλά και εντάσεις στον προσωπικό.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μην ρισκάρετε σε καμία περίπτωση σήμερα σε κανέναν τομέα και κυρίως στον επαγγελματικό και στον οικονομικό, όσο δελεαστικές και αν είναι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μην αφήσετε σε καμία περίπτωση σήμερα σοβαρά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα στην τύχη τους, εφησυχάζοντας σε υποσχέσεις και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Θέματα υγείας, τόσο ψυχικής όσο και σωματικής φύσεως, καλό είναι να διευκρινιστούν σε βάθος και να μην παραμεληθούν σε καμία περίπτωση.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα όλα τα εχέγγυα ώστε να υλοποιήσετε τους στόχους σας, τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Κινηθείτε με απόλυτο ρεαλισμό και μέτρο, και διαχωρίστε την θέση σας από χαοτικά άτομα και καταστάσεις.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αποφύγετε με κάθε τρόπο οικονομικά κι επαγγελματικά ρίσκα καθώς και συναισθηματικές ακρότητες, και χειριστείτε προσεκτικά συζητήσεις που περιέχουν ένταση αλλά και θέματα που αφορούν την σωματική και ψυχική σας ισορροπία.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Χειριστείτε με προσοχή ζητήματα που φορούν τον οικονομικό τομέα, συμβόλαια και συμφωνίες και δώστε προσοχή σε θέματα υγείας και συγκρούσεις με τον σύντροφο αλλά και συνεργάτες σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment