PeristeriNews.gr
Media

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πήρε απόφαση να περιμένει το Alter


Παρά το γεγονός πως έχει ουκ ολίγες τηλεοπτικές προτάσεις, άλλαξε γνώμη.

Ο παρουσιαστής, παρά το γεγονός πως έχει ουκ ολίγες τηλεοπτικές προτάσεις, άλλαξε γνώμη.

Έτσι, με αφορμή τη χθεσινοβραδινή σάτιρα του Θέμου για τις τηλεοπτικές κάρτες των απλήρωτων εργαζομένων του Alter, ο anchorman πήρε άλλη ρότα:

«Βλέποντας χθες το Θέμο να κάνει ατυχέστατη σάτιρα με τις κάρτες των απλήρωτων εργαζομένων του Alter, πήρα την απόφαση να τους περιμένω», ανέφερε σήμερα μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον «Real Fm».

Στη συνέχεια, έστειλε το μήνυμα του στους απλήρωτους εργαζόμενους του Alter:

«Αφού σας στενοχωρεί το γεγονός ότι μερικοί από τους τηλεοπτικούς αστέρες ψάχνουν και βρίσκουν δουλειά, θα σας περιμένω παρότι δε θεωρώ ότι έκανε λάθη μόνο η διοίκηση.Το κανάλι για να έχει ελπίδα να σωθεί έπρεπε να είναι ανοικτό Δε θέλει και πολύ σκέψη. Ξέρω πόσους μισθούς σας χρωστούν. Ξέρω πως νιώθετε. Πρέπει όμως να σκεφθείτε με περισσότερη στρατηγική, να σκεφτείτε πως θα μπει το Alter σε μια ρότα. Και να μην τους ισοπεδώνετε όλους. Δεν έχει τις ίδιες ευθύνες ο Γιαννίκος με τον Κουρή. Θέλετε να πείτε ότι ο Κουρής είναι «μακάκας» που δεν τον ήλεγξε; Πείτε το. Αλλά μέχρι εκεί. Γιατί και ο Κουρής είναι ένα άλλο θύμα της ίδιας ιστορίας που αναγκάστηκε να πουλήσει μισοτιμής τη μισή περιουσία του κάνοντας μια προσπάθεια να σώσει το κανάλι».

Και πρόσθεσε: «Δεν είστε δίκαιοι να το ξέρετε. Και σας το λέω σήμερα που πήρα την απόφαση να ας περιμένω. Να περιμένω μέχρι να ανοίξει ή να κλείσει το Alter. Και εύχομαι να συμβεί το πρώτο και να κάνουμε δελτίο και πάλι μαζί».

Για να καταλήξει πως «είμαι εδώ λοιπόν και σας περιμένω. Σας παρακαλώ όμως ζυγίστε τα πράγματα καλύτερα και μην αφήνετε κέντρα έξω από το κανάλι να παίζουν ρόλο. Βρείτε έναν τρόπο να λειτουργήσει και πάλι το μαγαζί διαφορετικά δεν έχει νόημα όλη η αγωνία και η προσπάθεια σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και την μικρή προσωπική αυτή θυσία, τη δεύτερη μέσα σε έναν χρόνο, αν και έχω προτάσεις τηλεοπτικές».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment