PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο κορυφαίος Χάροου μαέστρος του Περιστερίου


Το Περιστέρι πραγματοποιεί μια μαγική χρονιά έχοντας φτάσει στο 5/5 στην Basket League και ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει από νωρίς ξεκαθαρίσει το ρόλο που θα έχει κάθε παίκτης του.

Από την ξέφρενη πορεία της ομάδας του Περιστερίου ξεχωρίζουν ήδη αρκετοί παίκτες αλλά αυτός που έχει κάνει το κάτι παραπάνω και με αριθμούς δεν είναι άλλος από τον Ράιαν Χάροου.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο μαέστρος του Περιστερίου έπειτα από 5 αγώνες αφού είναι ο δεύτερος σκόρερ και ο πρώτος πασέρ της Basket League με 16.2 πόντους και 5.8 ασίστ μέσο όρο!

Μάλιστα τελευταίο του θύμα ήταν την Κυριακή ο Ήφαιστος Λήμνου με τον Χάροου να έχει σε 28 λεπτά συμμετοχής, 18 πόντους με 7/10 σουτ, 3/3 βολές και 8 ασίστ.

Το θετικό στοιχείο του Αμερικάνου που έχει φανεί από τα πρώτα δείγματα αλλά και στην πορεία των εμφανίσεων του είναι η ευκολία του τόσο σε ρόλο δημιουργού όσο και σε ρόλο εκτελεστή ανάλογα με την περίσταση του αγώνα και με τις οδηγίες που έχει δώσει ο coach Πεδουλάκης.

Αναμφισβήτητα ο Χάροου αποτελεί παίκτη που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στο Περιστέρι όχι μόνο στα ματς με ομάδες μικρής δυναμικής αλλά και στα ντέρμπι. Αν θυμηθούμε λίγο την εμφάνιση του Αμερικάνου στην 1η αγωνιστική με την ΑΕΚ, όταν σημείωσε 21 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ καταλαβαίνουμε ότι φέτος υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο στο πινακάκι του Αργύρη Πεδουλάκη σχετικά με τη δημιουργία και το σκοράρισμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment