PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Σγουρός καταδικάζει ως Αντιδημοκρατικές τις ενέργειες του Γ. Πατούλη


Σχολιάζοντας την εισβολή του Δημάρχου Αμαρουσίου και κατοίκων στα γραφεία της Περιφέρειας

Τη χρηματοδότηση με το ποσό του ενός εκ. ευρώ για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού που θα συνδέει την Αίγινα με το δίκτυο της ΕΫΔΑΠ, έργο ζωής και ανάπτυξης για τους κατοίκους του νησιού, ανακοίνωσε 12 Απριλίου 2011, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός, κατά τη διάρκεια της 8ης Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Επίσης, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ,όπως ορίζει το άρθρο 186 του «Καλλικράτη», όρισε την Περιφερειακή Σύμβουλο του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ» Μ. Χολέβα ως το μέλος που θα εκπροσωπεί την Περιφέρεια στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, Πρόεδρος της οποίας είναι η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Α. Παπαδημητρίου – Τσάτσου. Αναπληρωματικό μέλος ορίστηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» Θ. Καραΐνδρου.

Κλείνοντας τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός, αναφερόμενος στο θέμα που ανέκυψε πριν από λίγες ημέρες με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τη μεταφορά του έργου «Βιοκλιματική Ανάπλαση του Κέντρου Αμαρουσίου» στο ΕΣΠΑ και την αυθαίρετη εισβολή του ίδιου του Δημάρχου αλλά και κατοίκων στα γραφεία της Περιφέρειας, είπε χαρακτηριστικά:

«Όσα έργα είναι ώριμα θα μεταταχθούν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, ώστε η απορροφητικότητά τους να αυξηθεί και να απελευθερωθούν κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να υλοποιηθούν έργα στους Δήμους. Καταδικάζω τις ενέργειες του Δημάρχου. Έτσι η δημοκρατία πάει πίσω. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment