PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα


Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΝΠΕ, την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Με ευρύτατη πλειοψηφία αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, η προσκείμενη στη Νέα Δημοκρατία, παράταξη «Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες – Απόστολος Τζιτζικώστας» με ποσοστό 78,7% και 9 περιφερειακούς συμβούλους.

Ακολούθως, από μια έδρα έλαβαν οι παρατάξεις «Περιφερειακό Αυτοδιοικητικό Κίνημα» με ποσοστό 11,1% (ΠΑΣΟΚ), η «Περιφερειακή Συνεργασία» με ποσοστό 6% (ΣΥΡΙΖΑ) και η «Λαϊκή Συσπείρωση με ποσοστό 4,2% (ΚΚΕ).

Μετά το πέρας των εκλογών, ο επανεκλεγείς πρόεδρος Απόστολος Τζιτζικώστας, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους από όλη τη χώρα για την εμπιστοσύνη τους και για το ισχυρό 78,7% που έλαβε ο συνδυασμός μας ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. Και οι 13 Περιφέρειες μαζί, ως μία, θα είμαστε εδώ, ενωμένοι και τα επόμενα χρόνια, απέναντι σε όλες τις προκλήσεις και σε όλα τα μέτωπα, να δίνουμε μάχες καθημερινά και να εργαζόμαστε σκληρά για το καλό των συμπολιτών μας».

Το νέο προεδρείο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν στην συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στα γραφεία της ΕΝΠΕ, σήμερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Περιφέρεια Αττικής: Κλειστά τα σχολεία σε 8 δήμους λόγω κακοκαιρίας

Peristeri News

Leave a Comment