PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο (video)


Κατά τα εγκαίνια τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Περιστερίου Α. Παχατουρίδη η εθνική ομάδα Special Olympics της Βολιβίας

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει μια Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας για να παρουσιαστούν τα έργα των μελών της φωτογραφικής ομάδας του δημοτικού εργαστηρίου, που φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Κέντρο στις οδούς Μαραθωνοκάμπου & Αβέρωφ στο Λόφο Αξιωματικών.

Η έναρξη της έκθεσης πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου 2011 το απόγευμα και θα συνεχιστεί με τις 15 Ιουλίου 2011, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους Περιστεριώτες και όχι μόνο να θαυμάσουν τα έργα.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης κατά την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων έδωσε συγχαρητήρια σ’ όλη τη φωτογραφική ομάδα των 50 μελών και τους δασκάλους Β. Γεροντάκο, Π. Γούλιαρη και Β. Ταμβάκο για την επιτυχημένη λειτουργία του εργαστηρίου φωτογραφίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Παχατουρίδης τίμησε την εθνική ομάδα Special Olympics της Βολιβίας, που βρέθηκε εκείνη την όμορφη βραδιά στην πόλη του Περιστερίου.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Βολιβίας, εκ μέρους των αθλητών και των συνοδών της αποστολής στην Ελλάδα, ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο για την όμορφη φιλοξενία και δήλωσαν ότι είναι ενημερωμένοι για το σημαντικό του έργο, καθώς και υπερήφανοι για τη γνωριμία μαζί του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Διπλή συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (12η και 13η)

Peristeri News

Leave a Comment