PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Διακόσμηση Κήπου: Δημιουργώντας μία Όαση χαλάρωσης στο σπίτι μας



Η διακόσμηση κήπου είναι μια διαδικασία που μπορεί να σας συναρπάσει. Σιγουρά για το πόσο καλό θα είναι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την δική σας φαντασία και μεράκι. Πέρα από τις συνθέσεις στον κήπο και τα διαφορά παρτέρια η διαδρόμους που μπορεί κάποιος να φανταστεί, ο νυχτερινός φωτισμός επίσης θα παίξει μεγάλο ρόλο στον χαρακτήρα που θα δώσουμε στον χώρο μας. Αν θέλουμε εάν χώρο χαλάρωσης και απογευματινής συνάθροισης  μπορούμε να τον εμπλουτίσουμε σε διαφορά σημεία με διακοσμητικά κεριά που μπορούν να τον μεταμορφώσουν σε ένα χώρο zen για τις βραδινές ώρες. Με λίγη δημιουργία και δουλειά μπορείτε να έχετε την δική σας όαση στο σπίτι που θα σας προσφέρει χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα. Παρακάτω θα δούμε μερικές ιδέες για την διακόσμηση κήπου υπό το φως των κεριών.

Προσδιορίστε βασικές περιοχές στον κήπο σας που θα επωφεληθούν περισσότερο από το φως των κεριών. Εξετάστε μέρη όπου είναι πιθανό να συγκεντρωθούν άτομα, όπως γύρω από ένα τραπέζι βεράντας, κατά μήκος μονοπατιών ή κοντά σε ένα σιντριβάνι. Η τοποθέτηση κεριών θα πρέπει να αναδεικνύει αυτές τις περιοχές χωρίς να τις υπερφορτίζει. Ο απαλός φωτισμός μερικών κεριών είναι συχνά πιο αποτελεσματικός στη δημιουργία ενός χαλαρού περιβάλλοντος από τον υπερβολικά έντονο φωτισμό.

Επιλέξτε κεριά που ταιριάζουν στο εξωτερικό περιβάλλον τόσο σε στυλ όσο και σε λειτουργικότητα του χώρου. Τα κεριά, τα ρεσώ και τα φανάρια είναι δημοφιλείς επιλογές. Για μια πιο ρουστίκ εμφάνιση, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε βάζα ή μεταλλικά δοχεία που έχουν επαναχρησιμοποιηθεί. Βεβαιωθείτε ότι τα κεριά που θα επιλέξετε είναι κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας όταν τοποθετείτε κεριά στον χώρο του κήπου σας. Χρησιμοποιείστε  γερές θήκες ή δοχεία που δεν ανατρέπονται εύκολα. Τοποθετήστε τα κεριά σε σταθερές επιφάνειες και βεβαιωθείτε ότι είναι μακριά από παιδιά και τα κατοικίδια. Είναι επίσης σημαντικό να κρατάτε τα κεριά μακριά από εύφλεκτα υλικά όπως ξερά φύλλα και κλαδιά που προεξέχουν. Εάν ανησυχείτε για τους κινδύνους πυρκαγιάς, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε κεριά LED ως μια εναλλακτική λύση που μπορούν να μιμηθούν το τρεμόπαιγμα της φλόγας.

Μην υπερβάλετε με τα διακοσμητικά κεριά, τα οποία θα πρέπει να συμπληρώνουν την υπάρχουσα διακόσμηση του κήπου σας η του εξωτερικού σας χώρου. Εάν ο κήπος σας διαθέτει πολύ φυσικό ξύλο και πέτρα, επιλέξτε κηροπήγια σε γήινες αποχρώσεις που δένουν άψογα με το περιβάλλον. Για έναν πιο μοντέρνο χώρο, οι κομψές, μεταλλικές βάσεις μπορεί να είναι πιο κατάλληλες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε διακοσμητικά στοιχεία όπως πέτρες, κοχύλια ή γυάλινες χάντρες γύρω από τη βάση των κεριών σας.

Επιλέξτε αρωματικά κεριά που ταιριάζουν με τα φυσικά αρώματα των λουλουδιών του κήπου σας. Η λεβάντα, η σιτρονέλλα και το δεντρολίβανο όχι μόνο μυρίζουν ευχάριστα, αλλά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην απώθηση των εντόμων, κάνοντας την παραμονή σας έξω  πιο ευχάριστη.

Τα κεριά μπορούν να τοποθετηθούν στρατηγικά για να τονίσουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του κήπου σας. Το απαλό φως των κεριών μπορεί να τραβήξει την προσοχή σε ένα όμορφο δέντρο, ένα γλυπτό έργο τέχνης ή ένα ανθισμένο παρτέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι παραλλαγές πόκερ στα διαδικτυακά καζίνο

Peristeri News

Ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια για τα event του καλοκαιριού;

Peristeri News

Ενοικιάσεις κατοικιών

Peristeri News

Leave a Comment