PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 8/7


Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Πρώτο τέταρτο.

Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Πρώτο τέταρτο.

Κριός (21/3-20/4)

Οι πλανήτες σήμερα βάζουν φωτιά στα αισθηματικά σου καθώς κι εσύ μάλλον τα θέλεις όλα ή τίποτα. Πρόσεχε, μην τραβάς το σκοινί γιατί τώρα μπορεί και να σπάσει εκεί που δεν το περιμένεις. Προτίμησε την υποχώρηση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και όχι την αποχώρηση γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Προβλήματα με τους συνεργάτες στη δουλειά θα προκαλέσουν εντάσεις και το όλο κλίμα μάλλον μυρίζει μπαρούτι. Μην αλλάξεις τώρα δουλειά γιατί τα προβλήματα θα σε ακολουθήσουν κι εκεί.

Ταύρος (21/4-20/5)

Μην παραμελήσεις την ερωτική σου ζωή για χάρη της δουλειάς. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις προσπάθησε τουλάχιστον να το ρίξεις έξω αμέσως μόλις τελειώσεις για να ξεσκάσεις. Πολλά είναι τα γεγονότα στο χώρο της καριέρας σου κι εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και ψυχραιμία. Πρόσεχε για να μην κάνεις τη λάθος κίνηση και χάσεις μια καλή συνεργασία. Μην πάρεις τώρα σημαντικές αποφάσεις που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος για σένα, και δεν θα σταματήσεις τις εκκαθαρίσεις στις σχέσεις σου, αν δεν φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο. Σε ενοχλούν πολλά στη συμπεριφορά των άλλων και ήρθε η ώρα να τους τα πεις. Ενδεχομένως να το ρίξεις λίγο έξω, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες θα έχουν και μια διάρκεια.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σε έχει πιάσει μια μανία με τον προσωπικό σου χώρο και τα περισσότερα έξοδά σου αφορούν διαμορφώσεις που έχεις σχεδιάσει να κάνεις. Συγκρούσεις με συνεργάτες σου στη δουλειά είναι αναπόφευκτες τώρα, αν δεν υποχωρήσεις. Πάρε αποφάσεις που αφορούν τον οικογενειακό σου χώρο, καθώς και το σπίτι και την ακίνητη περιουσία.

Λέων (23/7-23/8)

Ακροβατείς συνεχώς επάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί με τις σχέσεις σου γεμάτες πάθη, κεραυνοβόλους έρωτες, εντάσεις και ίσως και κάποιες απογοητεύσεις. Η σημερινή ημέρα έρχεται να αυξήσει το διάλογο με τους αγαπημένους σου, γεγονός που θα βοηθήσει να τεθούν κάποια θέματα επί τάπητος. Ένα ταξιδάκι μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα εποικοδομητικό. Η μεγάλη ευελιξία που δείχνεις σε θέματα επαγγελματικά μπορεί να αυξήσει τα κέρδη, αρκεί να μην κολλήσεις σε θέματα τεχνικά. Ζήτησε χρήματα που σου χρωστάνε τώρα, για να τα πάρεις πίσω. Μην κάνεις πισωγυρίσματα που δεν σου ταιριάζουν.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μέσα από τις εντάσεις της ημέρας, και από εντελώς τυχαία γεγονότα, εσύ θα μάθεις ποια είναι τα πραγματικά σου αισθήματα για τα άτομα που έχεις δίπλα σου. Προσπάθησε να μειώσεις αυτήν την ένταση και να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες. Μην αφήσεις κανένα να σε παρασύρει σε μια σειρά από σπατάλες ή πολυδάπανες αγορές, που τελικά θα ανακαλύψεις πως δεν σου παρέχουν καμία απολύτως χρησιμότητα. Σταμάτα να δίνεις στους άλλους περισσότερα απ’ όσα αξίζουν, γιατί δεν έχεις να τους αποδείξεις τίποτα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Οι πλανητικές όψεις της σημερινής ημέρας, θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να αναζητάς το τέλειο, στις αισθηματικές σου σχέσεις, γιατί κανείς δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτό. Ούτε καν εσύ. Αν θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις μια νέα προσπάθεια σε θέματα καριέρας, καλύτερα να το ψάξεις λίγο περισσότερο τώρα, και να το αρχίσεις όταν θα τα έχεις προγραμματίσει όλα. Αν η συμπεριφορά σου απέναντι σε κάποια άτομα δεν είναι και η καλύτερη, φρόντισε να επανορθώσεις όπως μπορείς.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Θα είναι δύσκολο να διαλέξεις τώρα αν προτιμάς το παρόν ή το παρελθόν. Το πιθανότερο είναι να τα θέλεις και τα δυο μαζί, αλλά βλέπεις πως πλέον κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να κάνεις νέα βήματα στο χώρο της καριέρας καθώς θα έχεις κάποιες αναποδιές που σίγουρα δεν είχες μες στο πρόγραμμα. Μην αφήσεις τον παρορμητισμό και τη βιασύνη να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις. Πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη σου, αλλά δεν είσαι ακόμα σε θέση να τα μάθεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μέρα δυνατών συγκινήσεων σε θέματα αισθηματικά είναι η σημερινή για σένα. Κεραυνοβόλοι έρωτες, αδιέξοδες σχέσεις, σύντομες περιπέτειες αλλά πολύ μα πολύ πάθος σε περιμένουν και σου υπόσχονται να μη σε αφήσουν να ρουτινιάσεις. Θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τα όνειρα και τα σχέδιά σου σε θέματα καριέρας με τα νέα γεγονότα που έρχονται και μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Προσοχή στις φιλίες παλιές και νέες γιατί οι διαφωνίες μεταξύ σας μπορούν να σας απομακρύνουν.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Έχεις να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον των επαγγελματικών σου σχεδίων και δείχνεις πως δεν συμβιβάζεσαι με λιγότερα από αυτά που σκεφτόσουν από την αρχή. Τόλμησε συνεργασίες με άτομα που μπορούν να σε ωφελήσουν. Άτομα με εξουσία είναι έτοιμα να σου δώσουν αυτά που θέλεις. Θέσε σωστά τις προτεραιότητες σου, ακόμα κι αν νιώθεις πως βρίσκεσαι σε δίλημμα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Θα είναι δύσκολο να έχεις τώρα αυτό που θέλεις στον ερωτικό τομέα, καθώς θα κληθείς να πληρώσεις πολλά από τα λάθη του παρελθόντος. Προσπάθησε να επανορθώσεις όσο μπορείς πιο σύντομα, για να έχεις καλύτερες προοπτικές. Οι νέες συνεργασίες δεν σου πάνε καθόλου την περίοδο αυτή, και ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις και κάποιες παλαιότερες, για να δεις αν θα πρέπει να τις εγκαταλείψεις τελικά ή όχι. Η φιλοδοξία υπάρχει έντονη τώρα από μεριάς σου, και μπορεί να βοηθήσει να πετύχεις περισσότερα πράγματα παρασκηνιακά.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, προχωράς στις σχέσεις σου, βλέποντας πως τα αισθήματα με το έτερον ήμισυ είναι αμοιβαία. Πρόσεξε όμως να μην το παραμελείς εξαιτίας της καριέρας σου, γιατί τα σύννεφα στον ορίζοντα μπορούν να φέρουν… καταιγίδα. Τα έξοδα που κάνεις, αφορούν κυρίως σημαντικούς στόχους για σένα, ενώ είναι σίγουρο πως βαδίζεις πάνω σε ένα καλά οργανωμένο πλάνο. Μη σε πιάνει άγχος και νομίζεις πως οι προσπάθειές σου θα πέσουν στο κενό, γιατί τα αποτελέσματα θα αποδειχθούν θετικά μακροπρόθεσμα. Βρες λίγο χρόνο μακριά από τον πολύ κόσμο, για να σκεφτείς καλύτερα κάποια πράγματα και να βάλεις τα συναισθήματά σου σε μια σειρά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment