PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ολοι στην απεργία με το ΠΑΜΕ


Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου, καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους, τις γυναίκες, στην Ομόνοια στις 11 Μάη στις 10π.μ., στην απεργία με το ΠΑΜΕ.

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τους νέους των λαϊκών στρωμάτων για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της πρωτομαγιάς. Οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ έδειξαν την εμπιστοσύνη των λαϊκών στρωμάτων στις ταξικές αντιμονοπωλιακές δυνάμεις, γυρνώντας την πλάτη στις συμβιβασμένες εργοδοτικές κυβερνητικές πλειοψηφίες. Έδωσαν απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, του κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ και των πολιτικών εκπροσώπων τους.

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους, τις γυναίκες, με μεγαλύτερη ορμή και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους να οργανώσουν και να πάρουν μέρος στην απεργία στις 11 Μάη.

Με τις σημαίες του ΠΑΜΕ, με δυνάμωμα της οργάνωσης και σε συμμαχία με τους αυτοαπασχολούμενους και τους φτωχούς αγρότες μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω. Όλοι και όλες με ένα σύνθημα:

Αρνούμαστε να κάνουμε άλλες θυσίες για την πλουτοκρατία.

Όλοι στην απεργία με το ΠΑΜΕ.

Όλοι στην Ομόνοια στις 11 Μάη στις 10π.μ.

Η Λαϊκή Επιτροπή καλεί:

τους εργαζόμενους της πόλης μας να πάρουν μέρος στις εξορμήσεις ενημέρωσης και προετοιμασίας της απεργίας, την Τρίτη 10 Μάη στις 7μμ στο Κέντρο και στο Μπουρνάζι, την Ανθούπολη, το Λόφο Αξιωματικών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment