Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Φοβούνται για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Παρά τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσε η διαρροή ραδιενέργειας από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, στην Ιαπωνία, οι περισσότεροι Αμερικανοί φοβούνται περισσότερο ότι θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος παρά πυρηνικό δυστύχημα.

Παρά τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσε η διαρροή ραδιενέργειας από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, στην Ιαπωνία, οι περισσότεροι Αμερικανοί φοβούνται περισσότερο ότι θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος παρά πυρηνικό δυστύχημα.

Σχεδόν το 40% των Αμερικανών που ρωτήθηκαν στη δημοσκόπηση της εκπομπής 60 Minutes και του περιοδικού Vanity Fair είπαν ότι φοβούνται πως θα ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Μόνο το 28% ανησυχεί για τις συνέπειες από κάποιο πυρηνικό δυστύχημα.

Η τηλεφωνική δημοσκόπηση έδειξε επίσης ότι ένας στους τρεις τρέμει στην ιδέα ότι θα βρει στην αλληλογραφία του μια δικαστική κλήση που θα τον καλεί να παραστεί ένορκος σε κάποια δίκη. Το 27% φοβάται τις επιστολές με τις οποίες ενημερώνουν οι τράπεζες τους πελάτες τους για τα στεγαστικά δάνεια ενώ το 22% δεν αντέχει να δει το λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας του.

Περισσότεροι από τους μισούς θεωρούν ότι όποιος μπορεί να πολεμήσει για την πατρίδα του θα πρέπει να του επιτρέπεται να καταναλώνει και αλκοόλ. Πάντως το 34% θεωρεί ότι θα πρέπει να αυξηθεί από τα 18 στα 21 η ηλικία στην οποία θα μπορεί κάποιος να καταταχθεί στο στρατό.

Για τα γεράματά τους οι περισσότεροι Αμερικανοί θα επέλεγαν να μείνουν στην εξοχή και όχι στα προάστια ενώ μόνο το 15% θα επέλεγε να παραμείνει στην πόλη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις ενδιάμεσες εκλογές

Peristerinews.gr Newsroom

Ιλιάνα Γιότοβα: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βουλγαρίας

Peristerinews.gr Newsroom

Ιράν: «Χωρίς γεωγραφικά όρια» η απάντηση σε νέα επίθεση των ΗΠΑ

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment