PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέες απεργίες στις συγκοινωνίες


Εβδομάδα «παθών» και αυτή η εβδομάδα για τους επιβάτες των δημοσίων συγκοινωνιών

Εβδομάδα «παθών» και αυτή η εβδομάδα για τους επιβάτες των δημοσίων συγκοινωνιών, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας την ερχόμενη Τετάρτη, πολλά δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναβλήθηκαν, ενώ οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία στις 29 και 30 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν στάσεις εργασίας για την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, καθώς επίσης για τις 3, 5 και 10 Ιανουαρίου, ενώ σημειώνεται πως τα σωματεία στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ανακοινώσει προς το παρόν χρονοδιάγραμμα κινητοποιήσεων:

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 08:00 έως τις 22:00, τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου από τις 09:00 έως τις 21:00, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου δεν θα κυκλοφορούν από τις 12:00 έως τις 16:00 και την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 11:00 έως τις 16:00.

Τέλος, αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην κινητοποίηση της 29ης και 30ής Δεκεμβρίου εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, παρόλο που το δικαστήριο έκρινε, την περασμένη Παρασκευή, την εξαγγελθείσα απεργία παράνομη και καταχρηστική.

Εάν η απεργία πραγματοποιηθεί, κινδυνεύουν με «μπλακ-άουτ» τα περιφερειακά αεροδρόμια, ενώ επηρεάζονται μόνο οι πτήσεις εσωτερικού, καθώς δεν συμμετάσχουν στην κινητοποίηση οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Έτσι, δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα στις πτήσεις από και προς το εξωτερικό στα διεθνή αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment