PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 27/12


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 22 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 22 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η σημερινή δυσαρμονία του Πλούτωνα σας ωθεί να προβλέψετε και να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούσαν. Σύντομα θα καταλάβετε ότι η κρίση θα είναι παροδική.

Ταύρος (21/4-20/5)

Απατηλή η σημερινή μέρα. Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Τα οικονομικά ανοίγματα των προηγούμενων μηνών θα σας φέρουν σε αδιέξοδο σήμερα. Δώστε προσοχή στη διατροφή σας. Περιορίστε τα νεύρα σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Υπάρχει κάποιο άτομο που σας πολιορκεί το τελευταίο διάστημα? Πριν αφεθείτε σε κάτι τέτοιο σκεφτείτε την ευθύνη που θα αναλάβετε αργότερα. Προσοχή στη διατροφή σας.

Λέων (23/7-23/8)

Ερωτευτείτε και ψυχαγωγηθείτε κάνοντας κοινωνικές επαφές με φίλους που θα σας γεμίσουν τις μπαταρίες και θα σας ανανεώσουν πραγματικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Συνεχίστε να κρατάτε χαμηλούς τόνους και μην εξάπτεστε με το παραμικρό. Προσοχή στην οδήγηση και στα αλκοολούχα ποτά.

Ζυγός (23/9-22/10)

Κινηθείτε με απόλυτη σαφήνεια και χωρίς να αφήσετε να αιωρούνται θολά σημεία. Ανατροπές που βγαίνουν στο προσκήνιο τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και σε πρακτικές υποθέσεις, πρέπει να αντιμετωπιστούν με ωριμότητα και ψυχραιμία.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αγαπημένα πρόσωπα που μπορούν να σας δώσουν σημαντικές συμβουλές τόσο για τον επαγγελματικό, όσο και για τον συναισθηματικό τομέα. Αποφύγετε εντάσεις και αντιδικίες, χρησιμοποιήστε τη σημερινή ημέρα για να χαλαρώσετε και να ανατροφοδοτηθείτε.

Τοξότης (23/11-21/12)

Το συγγενικό σας περιβάλλον σας ασκεί έντονες πιέσεις σήμερα. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι, ώστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μην αφήνετε την ρουτίνα να σας χαλάει το κέφι σήμερα, γιατί αυτό θα είναι αφορμή να συγκρουστείτε με τον σύντροφο σας η κάποιον από το σπίτι σας. Ξεκουραστείτε και μην αφήνετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα καλμάρει τα πράγματα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Η διπλωματία είναι η καλύτερη οδός τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Νέες σαγηνευτικές γνωριμίες στον αισθηματικό τομέα αλλά και νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα επίσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment