PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Μουσική παράσταση «Οι γάτες» από το Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου (video)


Παρουσίασαν οι μικροί μαθητές της Μουσικής Προπαιδείας και του Μοντέρνου Τμήματος

Η ξεχωριστή μουσική παράσταση «Οι γάτες» παρουσιάστηκε στις 16 Ιουνίου 2011 στο θέατρο Πολιτών από τους μικρούς μαθητές της Μουσικής Προπαιδείας και του Μοντέρνου Τμήματος του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου.

Την παράσταση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους συντελεστές και τόνισε ότι σ’ αυτήν την δύσκολη εποχή οι νέοι αποτελούν την εγγύηση για το μέλλον της πόλης μας και διαβεβαίωσε τους γονείς και τους μικρούς σπουδαστές ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, ο πολιτισμός είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο μας.

Οι μικροί σπουδαστές, υπό την επιμέλεια της καθηγήτριας Ανατολής Αρουτζίδη, ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια, ενώ την παράσταση πλαισίωσαν οι μαθητές του Μοντέρνου Τμήματος υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Πέτρου Δραγούμη.

Οι μαθητές ξάφνιασαν με την παιδική τους αθωότητα πάνω στη σκηνή, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και κέρδισαν το κοινό, που αγκάλιασε θερμά την προσπάθειά τους.

Στην άριστη οργάνωση και το συντονισμό της προσπάθειας του Δημοτικού Ωδείου αναφέρθηκε στην ομιλία της, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, που έδωσε συγχαρητήρια στους Καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου και την Καλλιτεχνική Διευθύντρια Ελένη Χείλαρη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment