PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Και με χιόνι και με κρύο ο Ατρόμητος δεν χάνει! (video)


Με το βαθμό από την Τρίπολη έφυγε ο Ατρόμητος καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο τέλος του δεύτερου ημιχρόνου με τον Ουάρντα ενώ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη με τον Κουλούρη.

Το τελικό σκορ 1-1 δείχνει απόλυτα και την εικόνα του αγώνα και αποτελεί δίκαιο αποτέλεσμα αφού ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και ο Ατρόμητος στο δεύτερο.

Το τσουχτερό κρύο δεν έβαλε φρένο σε 150 οπαδούς του Ατρόμητου που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ με τον Καλτσά στο 24’ έπειτα από στημένη φάση και ολιγωρία στην άμυνα της Περιστεριώτικης ομάδας.

Ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και με μια υπέροχη κεφαλιά του Ουάρντα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες ισοφάρισε στο 81’.

Μάλιστα η ομάδα της πόλης μας θα μπορούσε να κάνει την απόλυτη ανατροπή στο 89’ αλλά ο Κουλούρης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει.

Με αυτή την ισοπαλία ο Ατρόμητος, έφτασε τα πέντε διαδοχικά παιχνίδια (ΟΦΗ, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννενα και Αστέρας) χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Μπελόκ, Κυριακόπουλος, Καλτσάς (90’+1’ Δουβίκας), Ρόλε (69’ Τσιλιανίδης), Φερνάντεζ, Αραβίδης (75’ Μανιάς).

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι (46’ Θεοδωράκης), Καρασαλίδης, Μάντσον, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης (74’ Μανούσος), Ούμπιδες, Ενσικουλού (46’ Βασιλακάκης), Κατράνης, Μπρούνο, Ουάρντα, Κουλούρης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment