PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ημερίδα για τον Αθλητισμό στο Περιστέρι (video)


Από το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με θέμα «Αντιμετώπιση της Βίας στα γήπεδα». Την ημερίδα άνοιξε ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης.

Οι Στρατηγικές Διοίκησης & Ανάπτυξης Αθλητικών Οργανισμών στις νέες οικονομικές συγκυρίες καθώς και οι σύγχρονες επιστημονικές προσεγγίσεις και οι προτεινόμενες λύσεις για την Αντιμετώπιση της Βίας στα γήπεδα ήταν τα βασικά θέματα ειδικής ημερίδας που διοργάνωσε το Σάββατο 14 Μαΐου στην Αθήνα το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου το οποίο εδρεύει στη Σπάρτη .

Το ΤΟΔΑ είναι το μοναδικό πανεπιστημιακό τμήμα στην Ελλάδα το οποίο παρέχει εξειδικευμένες σπουδές στην Επιστήμη της Αθλητικής Διοίκησης .

Η ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο των νέων δράσεων του τμήματος για διασύνδεση των παρεχόμενων σπουδών με την αγορά εργασίας . Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές του ΤΟΔΑ είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις με γνωστές προσωπικότητες από το χώρο του Αθλητικού μάνατζμεντ και να δεχτούν προτάσεις συνεργασίας .

Συγκεκριμένα , η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κάλεσε τους φοιτητές του ΤΟΔΑ να συνεργαστούν μαζί της στο πλαίσιο της πρακτικής τους εξάσκησης . Επίσης η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης κάλεσε τους φοιτητές του ΤΟΔΑ να ενισχύσουν μεγάλες εθνικές διοργανώσεις της αποκτώντας με αυτό τον τρόπο εμπειρία στη διοργάνωση και διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Η ημερίδα διοργανώθηκε στο Νέο Δημαρχείο Περιστερίου (Εθν. Αντιστάσεως και Καραθεοδωρή) το οποίο ευγενικά παραχωρήθηκε από τον Δήμαρχο Περιστερίου Α. Παχατουρίδη για τις ανάγκες της εκδήλωσης . Στα δυο τραπέζια που διοργανώθηκαν συμμετείχαν : εκπρόσωποι της ΕΠΟ, της Superleague, του ΟΣΠΦ, της Football League, της KAE Παναθηναϊκός και των αθλητικών ομοσπονδιών Πετοσφαίρισης και VolleyLeague, Ποδηλασίας, Ιστιοπλοΐας και Πάλης .

Τους προσκεκλημένους ομιλητές και τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση καλωσόρισε με σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΤΟΔΑ καθηγητής Κωνσταντίνος Μουντάκης ενώ τους κεντρικούς άξονες της Επιστήμης του Αθλητικού Μάνατζμεντ ανέπτυξε ο αναπληρωτής Πρόεδρος καθηγητής Αθανάσιος Κριεμάδης. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χ. Αηδόνης , ο Υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού της Ν.Δ. Γ. Ιωαννίδη, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής κ. Γ. Ηλιού και ο αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας κ. Φωτόπουλος.

Τις εργασίες της ημερίδας άνοιξε ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης.

Ο συντονισμός της συζήτησης έγινε από τους λέκτορες του ΤΟΔΑ Ουρανία Βρόντου και Τάκη Αλεξόπουλο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment