PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επίθεση στον Υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο στους Αγ. Αναργύρους (video)


Από ομάδα ατόμων σε προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο 1ο ΚΑΠΗ

Σοβαρά επεισόδια που είχαν αποτέλεσμα να υποστούν διάσειση, κατά την πρώτη εκτίμηση του ΕΚΑΒ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων Πολύδωρος Τσελέκας και ο Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα κατά την άφιξη του κ. Λοβέρδου στο 1ο ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων, μαζί με τους Υφυπουργούς Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη και Χρήστο Αηδόνη, για να παραβρεθούν σε προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.

Την ώρα της άφιξης, σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ομάδα δεκαπέντε ατόμων, οι οποίοι, κατά τους ίδιους, ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επιτέθηκαν στον Υπουργό Υγείας και των συνεργατών του.

Πετώντας αυγά συνεπλάκησαν με την ασφάλεια του κ. Λοβέρδου και τους παρισταμένους και χειροδίκησαν με αποτέλεσμα να ζαλιστεί ο συνεργάτης του Υπουργού Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Αμέσως ο Υφυπουργός Υγείας και γιατρός Μιχάλης Τιμοσίδης, έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, ενώ εκλήθη το ΕΚΑΒ και αστυνομική δύναμη, η οποία παρενέβη και απεκατέστησε την τάξη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο αργότερα και στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και οι Υπουργοί της Κυβέρνησής του δεν τρομοκρατούνται και ότι “κανείς δεν θα μας εμποδίσει να κάνουμε το καθήκον μας”.

Έδρασαν οι δήθεν “γνωστοί – άγνωστοι”, επισημαίνει ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει: “Με νοοτροπία τραμπούκων, και μετερχόμενοι πρακτικές αντισυγκεντρώσεων της δεκαετίας του ’60, αυτοί οι δήθεν δημοκράτες, δήθεν προοδευτικοί και δήθεν αριστεροί, με προκλήσεις απίστευτες και με χρήση βίας, που οδήγησε ακόμη και σε τραυματισμούς συνανθρώπων μας, επιχείρησαν να παραστήσουν τους δήθεν «αγανακτισμένους πολίτες»”.

Απάντηση του ΣΥΝ, σχετικά με τα όσα ψευδώς καταμαρτυρεί το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ: “Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιμένει στο ίδιο επικοινωνιακό σενάριο. Στόχος πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, ξεπέρασε κάθε όριο”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment