PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εκτός μάχης ο Σένσλι


Για τη Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσει το απόγευμα (17:00) η ανδρική ομάδα μπάσκετ, αλλά ο Τζούλιαν Σένσλι δε θα θα βρίσκεται στην αποστολή η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο, τον Αρη.

Για τη Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσει το απόγευμα (17:00) η ανδρική ομάδα μπάσκετ, αλλά ο Τζούλιαν Σένσλι δε θα θα βρίσκεται στην αποστολή η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο (17:00 – NOVA), τον Αρη.

Ο Αμερικανός με το Γερμανικό διαβατήριο δε μπόρεσε να ξεπεράσει την ιογενή γαστρεντερίτιδα η οποία τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και έτσι ο Περικλής Παπαλός τον έβγαλε ελεύθερο υπηρεσίας. Η ομάδα μας θα δηλώσει 11 παίκτες στο φ.ά.

Στις επίσημες δηλώσεις τους στο site του ΕΣΑΚΕ, ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Μάικλ Κινγκ, είπαν:

ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ
«Ενα δύσκολο παιχνίδι για μας. Ο Αρης είναι ομάδα που έχει στυλ παιχνιδιού με ταχύτητα, άρα ο ρυθμός θα παίξει σημαντικό ρόλο, όπως και η αποφυγή των λαθών. Αν τα καταφέρουμε σ’ αυτούς τους δυο τομείς νομίζω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

ΜΑΙΚΛ ΚΙΝΓΚ
«Σίγουρα στα εντός έδρας παιχνίδια όλοι νιώθουμε καλύτερα, αλλά εμείς ως ομάδα δε διαλέγουμε γήπεδο και αντιπάλους. Παίζουμε κάθε φορά με στόχο τη νίκη. Ο Αρης είναι καλή ομάδα, αλλά και εμείς το ίδιο. Πάμε στη Θεσσαλονίκη για δεύτερη φορά, όμως πρέπει να προσπαθήσουμε πιο σκληρά απ’ ότι στο παιχνίδι του Κυπέλλου και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment