PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Τέχνης Έργα» στο Δημαρχείο Περιστερίου (video)


Από τον Δήμαρχο Περιστερίου Α. Παχατουρίδη και τον καλλιτέχνη Βαγγέλη Γεωργιακώδη.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης εγκαινίασε την 1η Οκτωβρίου 2011 μια αξιοθαύμαστη εικαστική έκθεση με τίτλο «Τέχνης Έργα» του Περιστεριώτη Πολιτικού Μηχανικού Βαγγέλη Γεωργιακώδη.

Ο κ. Παχατουρίδης μίλησε με θερμά λόγια για τον Περιστεριώτη εικαστικό καλλιτέχνη, που ήταν και συμμαθητής του, ήρθε σήμερα στην επιφάνεια ένα κρυμμένο ταλέντο, κάτι που φαίνεται από τα θαυμάσια έργα του.

Σημείωσε ότι ο Δήμος υλοποιεί ένα πρόγραμμα για την ανάδειξη των ταλέντων της πόλης του Περιστερίου, υψηλής καλλιτεχνικής προσέγγισης.


Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιακώδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ευκαιρία που του έδωσε να εκθέσει τα έργα του, καθώς είναι η πρώτη φορά να τα γνωρίσουν οι φίλοι της τέχνης του Περιστερίου και όχι μόνο.

Στα εγκαίνια παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Μ. Τσιώτα και Τ. Θεοδωράκος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού ΟΠΑΑΠ Ξ. Κορόγιαννη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αν. Καλλιάφας και Β. Μπάος, ο Διευθυντής Έργων της «Αττικό Μετρό» Εμμ. Ουρανός κ.α.


Η ξεχωριστή έκθεση φιλοξενείται έως 14 Οκτωβρίου 2011 στον Εκθεσιακό χώρο Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου (είσοδος από Κ. Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως), από Δευτέρα έως Σάββατο και ώρες 10:30 – 13:30 & 18:30 – 21:30.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment