PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δικαιώνεται πανηγυρικά ο Ανδρέας Παχατουρίδης


Αποκλειστικά έγγραφα φέρνει στο φως της δημοσιότητας έρευνα του PeristeriNews.gr για την υπόθεση με την προκήρυξη διαγωνισμού που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως είναι γνωστό, από τη Δευτέρα έχει κατατεθεί στον Εισαγγελέα φάκελος με μηνυτήρια αναφορά του Δημάρχου για διαλεύκανση του ζητήματος της προκήρυξης με τα αδρανή υλικά.

Στο συγκεκριμένο φάκελο κατατέθηκαν και οι επιστολές των δυο εμπλεκόμενων εργαζόμενων του Δήμου Περιστερίου, οι οποίοι συνέταξαν έπειτα από απομακρυσμένη συνεννόηση (διαδίκτυο) συνέταξαν τους όρους της προκήρυξης.

Βάσει των όσων αναφέρουν στις επιστολές τους προς τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη  οι εργαζόμενοι Β.Α. και Κ.Μ., η μεταξύ τους συνεννόηση μέσω υπομνημάτων υπήρξε για την ορθή σύνταξη της προκήρυξης αφού ο πρώτος εργαζόμενος χειρίζεται συνήθως τέτοιους διαγωνισμούς αλλά λόγω αναρρωτικής άδειας αναγκάστηκε να βοηθήσει για τη συγκεκριμένη από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τις επιστολές χρησιμοποιήθηκαν τόσο το γνωστό σε όλους Dropbox αλλά και πλατφόρμα του Δήμου Περιστερίου, η οποία είναι προσβάσιμη σε όλους τους εργαζόμενους της υπηρεσίας.

Β.Α.
Κ.Μ.

Αναφορικά με την έκφραση «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το…» οι υπάλληλοι αναφέρουν πως η εν λόγω έκφραση χρησιμοποιήθηκε ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις στην προκήρυξη για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό περισσότεροι προμηθευτές και όχι για να ευνοήσουν κάποιον.

Κ.Μ.
Κ.Μ.

Μάλιστα ο εργαζόμενος Β.Α. αναφέρει ότι η φράση που χρησιμοποίησε «θέλουμε» δεν ήταν η καταλληλότερη αλλά δεν υποκρύπτει καμία σκοπιμότητα.

Ενώ και οι δυο εργαζόμενοι ολοκληρώνουν τις επιστολές τους αναφέροντας πως δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση από μέλη της Διοίκησης του Δήμου Περιστερίου σε αυτόν ή σε κάποιο άλλο διαγωνισμό ζητώντας συγνώμη από τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη και αποδεικνύοντας πως δικαιώνεται έπειτα από τις κατηγορίες τόσο Πολιτικών όσο και Αυτοδιοικητικών παραγόντων.

Β.Α.
Β.Α.

Μια υπόθεση που αναμένεται να εξεταστεί και από τον Εισαγγελέα αλλά με τα υπάρχοντα στοιχεία και τις αναφορές των εμπλεκόμενων εργαζομένων δείχνει ότι δεν θα αργήσει να λήξει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment