PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Γ. Μπεκιάρης: Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Δήμο Περιστερίου


Ο Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Περιστερίου, Γιώργος Μπεκιάρης μίλησε στο PeristeriNews.gr για την εμφάνιση κρουσμάτων στην πόλη μας.

Ο κ. Μπεκιάρης τόνισε πως στην πόλη μας λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή κρουσμάτων με όλα τα συνεργεία καθαριότητα να δουλεύουν πρωί-βράδυ κάνοντας απολυμάνσεις σε σημεία του Περιστερίου.

Με τον Αντιδήμαρχο να προσθέτει: «Από χθες το βράδυ παρουσιάστηκε κρούσμα σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι που ακόμα δεν έχει εξιχνιαστεί το πώς παρουσιάστηκε.

Πάντως είναι ένα από τα κρίσιμα σημεία αφού νοσηλεύονται πολλοί ασθενείς και υπάρχει συγχρωτισμός κόσμου.

Όταν έγινε αντιληπτό από τους ιθύνοντες της κλινικής τα κρούσματα είχαν πολλαπλασιαστεί και όπως ανέφερε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς φτάσαμε τα 29 κρούσματα μέχρι στιγμής και εξετάζονται και τα υπόλοιπα δείγματα.

Από εκεί και πέρα οι αρμόδιοι φορείς έχουν αναλάβει να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα ενώ κι ο Δήμος θα βοηθήσει υποστηρικτικά όπου χρειαστεί.

Σε ερώτηση μας στον Αντιδήμαρχο για τα μέτρα που θα λάβει ο Δήμος για την απολύμανση γύρω από την κλινική ανέφερε: «Άμεσα θα γίνει καθαριότητα από τα συνεργεία του Δήμου σε όλη τη γύρω περιοχή σε δρόμους, κάδους και τοίχους για να υπάρξει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία στους συμπολίτες μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment