PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Βούτηξε στο κενό ο μαθητής με το μαχαίρι


Για να αποδράσει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Βουτιά στο κενό έκανε ο μαθητής-σαμουράι για να αποδράσει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Ο 17χρονος που σκόρπισε τον τρόμο σε σχολικό συγκρότημα του Αμαρουσίου, όταν κραδαίνοντας ένα σπαθί προέλασε από το λύκειο, το γυμνάσιο και το δημοτικό τραυματίζοντας στην πορεία του -ευτυχώς ελαφρά- δύο ανθρώπους, προσπάθησε να το σκάσει πηδώντας από ύψος 5 μέτρων.

Ολα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, λίγα λεπτά πριν από τις 11.00, όταν οι νοσηλευτές του νοσοκομείου μπήκαν στον θάλαμο όπου βρίσκονταν ο νεαρός μαθητής και η μητέρα του προκειμένου να τον μεταφέρουν σε άλλο δωμάτιο.

Ο 17χρόνος που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν σχετικά ήρεμος αναστατώθηκε. Σε κατάσταση αμόκ άνοιξε την μπαλκονόπορτα και χωρίς να διστάσει πήδησε από ύψος 5 μέτρων. Προσγειώθηκε στο κεντρικό προαύλιο του νοσοκομείου, χωρίς ευτυχώς να πάθει ούτε γρατζουνιά κι αφού σηκώθηκε, άρχισε να τρέχει προς την κεντρική είσοδο.

Αμέσως ενημερώθηκαν το προσωπικό και οι φύλακες, οι οποίοι λίγα λεπτά αργότερα κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον ακινητοποιήσουν. Ο 17χρονος μεταφέρθηκε πάλι στο δωμάτιό του, όπου λίγη ώρα αργότερα τον εξέτασαν ψυχολόγοι, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι αντιμετωπίζει σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα.

Την περασμένη Τρίτη ο 17χρονος είχε σκορπίσει τον πανικό σε ένα σχολικό συγκρότημα στο Μαρούσι. Σε κατάσταση αμόκ, ο μαθητής έβγαλε από την τσάντα του ένα σπαθί κατάνα, βγήκε από την αίθουσα διδασκαλίας και κραδαίνοντάς το κατευθύνθηκε στο γραφείο των καθηγητών.

Εξω από το γραφείο του διευθυντή συνάντησε τον υποδιευθυντή Νικόλα Καζοτάκη, ο οποίος προσπάθησε να τον ηρεμήσει, με αποτέλεσμα ο 17χρονος να τον τραυματίσει ελαφρά στον λαιμό. Στη συνέχεια ο μαθητής μπήκε στο γραφείο του διευθυντή, βρήκε μια ελληνική σημαία, την ξέσκισε με το σπαθί και βγήκε στο μπαλκόνι.

Από εκεί χρησιμοποιώντας τις εξωτερικές υδρορροές κατέβηκε στο προαύλιο, το οποίο διέσχισε σαν μαινόμενος ταύρος και κατευθύνθηκε προς το γυμνάσιο, όπου επίσης ξέσκισε την ελληνική σημαία. Στην τρελή του πορεία συνάντησε τη γυναίκα φύλακα και την τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Μάρτιος μας «υποδέχεται» με δύο τριήμερα

Peristeri News

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Leave a Comment