PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Αναβάθμιση και επισκευές σε 17 σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Χαϊδαρίου


Οικοδομικές Εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις με συνολική δαπάνη προϋπολογισμού 904.000 ευρώ ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Δ. Μαραβέλιας.

Γόνιμος κρίθηκε ο διαγωνισμός που προκήρυξε ο Ο. Σ. Κ. και πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου για την ανάθεση του έργου «Αναβάθμιση 17 σχολικών μονάδων του Δήμου Χαϊδαρίου – Οικοδομικές Εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις». Με συνολική δαπάνη προϋπολογισμού, 904.000 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Μαραβέλιας οι εργασίες θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα και δεν θα σταματούν ούτε τα Σαββατοκύριακα καθώς υπάρχει σχετικός όρος στη σύμβαση. Η εργολαβία θα επεκταθεί έως το καλοκαίρι.

Οι αναβαθμίσεις αφορούν το 1ο Δημοτικό, 2ο Δημοτικό και 1ο Νηπιαγωγείο, το 3ο Δημοτικό, το 4ο Δημοτικό, το 6ο Δημοτικό, το 7ο Δημοτικό και 7ο Νηπιαγωγείο, το 8ο Δημοτικό, το 9ο Δημοτικό, το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο, το 3ο Γυμνάσιο, το 4ο Γυμνάσιο, το 5ο Γυμνάσιο, το 6ο Γυμνάσιο, το 7ο Γυμνάσιο, το 6ο ΣΕΚ και ΙΕΚ και το 3ο Λύκειο.

Έργα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στην οδό Κορινθίας ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι εργασίες στην οδό Νάξου. Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι βελτιώσεις στην οδό Ιερού Λόχου.

Οι εργασίες ανάπλασης γίνονται με οικολογικά υλικά ενώ τα έργα δεν επιβαρύνουν τον Δημοτικό προϋπολογισμό καθώς έχουν ενταχθεί σε προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment