PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βαριά «καμπάνα» για Σπανό, απόφαση-σοκ για έδρα και έφεση!


Ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για 1 χρόνο στον Γιώργο Σπανό και το κλείσιμο της έδρας για μία αγωνιστική αποφάσισε το πρωτοβάθμιο όργανο, λόγω του επεισοδίου που είχε ο πρόεδρος του Ατρόμητου με τους Δελφάκη και Κουρέντα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Κι αν στον Ατρόμητο ήταν συνειδητοποιημένοι ότι η «καμπάνα» προς τον Γιώργο Σπανό θα ήταν βαριά, δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση ότι θα υπάρξει τιμωρία της ομάδας και μάλιστα με κλείσιμο της έδρας για μία αγωνιστική, από τη στιγμή που δεν υπήρξε το παραμικρό επεισόδιο στο εν λόγω ματς.

Οι Περιστεριώτες θεωρούν ότι σε αυτό το σκέλος έχει εξαντληθεί η αυστηρότητα του Πρωτοβάθμιου Οργάνου και για αυτό τον λόγο θα ασκηθεί άμεσα έφεση, ώστε να μην υποχρεωθεί η ομάδα να παίξει χωρίς τον κόσμο της, πιθανότατα στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, αφού ο αγώνας με τον Πανιώνιο (όπως και όλη η αγωνιστική) οδεύει προς αναβολή.
Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Κοινοποιήθηκε σήμερα στην ΠΑΕ Ατρόμητος η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Ολυμπιακός (9η αγωνιστική).

Η ομάδα μας εκτιμά την απόφαση ως ιδιαιτέρως αυστηρή και θα ασκήσει έφεση στο αρμόδιο Δευτεροβάθμιο Όργανο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου».
Η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γεώργιο Σπανό (Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ατρόμητος) : «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ριθ΄ από 31/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» :

Για τη συμπεριφορά του κ. Γ.Σπανού καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθ.:

α) Συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ και

β) Την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

Επίσης επιβάλλει στον κ. Γεώργιο Σπανό χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment