PeristeriNews.gr
Πολιτική

Α. Φλαμπουράρης: Αυτό το αποτέλεσμα ήθελαν οι ψηφοφόροι;


Την εκτίμησή του ότι αρκετά θετικά πράγματα που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν αξιολογήθηκαν σωστά από τους πολίτες και συνετέλεσαν στο αρνητικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, διερωτώμενος αν οι ψηφοφόροι έχουν συνειδητοποιήσει πως τα αποτελέσματα οδήγησαν εκεί που οδήγησαν και αν ήταν αυτό που ήθελαν.

Αναφερόμενος στις επιλογές της κυβερνητικής πολιτικής σχετικά με τη μεσαία τάξη υποστήριξε ότι «το πήραμε χαμπάρι ότι λύγισαν οι μικρομεσαίοι και προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε», αφού αρχικά προτεραιότητα ήταν «να σταματήσει τον κόσμο να πηγαίνει στους σκουπιδοτενεκέδες».

Αυτές οι επιλογές στοίχισαν είπε, προσθέτοντας πως «τώρα που αρχίζουμε να κοιτάμε τα μεσαία στρώματα δεν προλάβαμε να δώσουμε την ανάσα εκείνη που θα γίνει αισθητή σε όλους».

Μιλώντας στο Open ο κ. Φλαμπουράρης  υποστήριξε πως η κυβέρνηση γνώριζε ότι θα υπήρχε διαφορά στις εκλογές της 26ης Μαΐου αλλά τους αιφνιδίασε το μέγεθός της, διαμηνύοντας πάντως ότι πιστεύει στην ανατροπή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τονίζοντας πως «οι ευρωεκλογές είναι σήμα όχι προάγγελος».

Όσον αφορά τις παροχές επανέλαβε πως τα μέτρα ελήφθησαν πολύ αργά, επισημαίνοντας  πως «τα θετικά μέτρα δεν αξιολογήθηκαν όσο έπρεπε», καθώς και ότι έπαιξε ρόλο στην ήττα το γεγονός πως μεγάλο τμήμα των πολιτών δεν ήταν ικανοποιημένο από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης παραδέχθηκε πως ανήκε σε αυτούς που πίστευαν ότι έπρεπε να εξαντληθεί η κυβερνητική θητεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment