PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Η σκούπα που διαφαίνεται θα είναι μεγάλη


Τα τελευταία επεισόδια παίζονται αυτές τις μέρες στη φετινή σεζόν του Ατρομήτου που ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα και κατέληξε να είναι εφιαλτική.

Απομένουν τέσσερις αγώνες για την ολοκλήρωση των πλει-άουτ με τον Ατρόμητο να ψάχνει τους βαθμούς που θα του δώσουν μαθηματική σωτηρία και ηρεμία.

Σίγουρα κανείς δεν θα περίμενε στην αρχή της σεζόν ότι θα μιλάγαμε αυτή τη στιγμή για μάχη σωτηρίας όταν μάλιστα η ομάδα κατάφερε να κερδίσει ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ενώ από διαιτητικά λάθη δεν κατάφερε να επικρατήσει και του Ολυμπιακού.

Μια χρονιά που βρήκε την ομάδα να δείχνει έτοιμη να επανέλθει στα ευρωπαϊκά σαλόνια τόσο με την επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι όσο και με την οικονομική υπέρβαση που έγινε για άλλη μια χρονιά με συμβόλαια και μεταγραφές.

Για να μην μακρηγορούμε όλα τα παραπάνω αποδείχτηκαν ως λανθασμένες κινήσεις και πληρώνονται αυτή τη στιγμή που η ομάδα προσπαθεί να βρει το DNA της. Τη μαχητικότητα και το πάθος για τη φανέλα που φαίνεται να μην υπάρχει σε κάθε παιχνίδι που βλέπουμε.

Ευχή όλων είναι η ομάδα να αποφύγει τα χειρότερα και να καταφέρει τελικά να ηρεμήσει παίρνοντας τους πολυπόθητους βαθμούς.

Ο Ατρόμητος όμως δεν είναι πρόσωπα αλλά μια ομάδα που θα υπάρχει και την επόμενη μέρα με τη σκούπα που διαφαίνεται για τη νέα χρονιά να είναι μεγάλη.

Η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας απογοητεύει τον καθένα που την παρακολουθεί και όπως είναι αναμενόμενο οι αλλαγές θα είναι ριζικές.

Δεν είναι μυστικό ότι 15 συμβόλαια παικτών ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και η ζυγαριά για τους περισσότερους από αυτούς γέρνει προς την αποχώρηση. Ανάμεσα σε αυτούς τους 15 και τρεις δανεικοί οι Μάτιτς, Εντομβόνγι και Γιαννιώτης.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποχωρήσεις και από τους παίκτες που διαθέτουν συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας όπως για παράδειγμα ο Τομάσεβιτς που ενώ η ομάδα έδωσε ένα σεβαστό ποσό για να τον αποκτήσει στη Βουλγάρικη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, ποτέ δεν έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στο βάρος της φανέλας του Ατρομήτου.

Αντιθέτως ίσως ο μοναδικός που έδειξε κάτι τέτοιο τη φετινή χρονιά ήταν ο Σάλομον που έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και φαίνεται πως θα παραμείνει.

Η νέα χρονιά όμως δεν θα έχει μόνο αποχωρήσεις και αφίξεις ποδοσφαιριστών αφού θα υπάρξουν αλλαγές και στο τεχνικό τιμ. Αυτή τη στιγμή η άποψη της διοίκησης για τον Σάββα Παντελίδη έχει διαμορφωθεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η συνεργασία των δυο πλευρών δεν θα ανανεωθεί το καλοκαίρι.

Στόχοι τόσο για τη θέση του προπονητή όσο και για τους νέους παίκτες που θα κληθούν να φορέσουν την κυανόλευκη τη νέα σεζόν έχουν εντοπιστεί και με κάποιους από αυτούς έχει γίνει και η πρώτη επαφή.

Αυτό που θα δώσει το πραγματικό έναυσμα για το χτίσιμο της νέας ομάδας θα είναι και η μαθηματική παραμονή στη Super League με τον Ατρόμητο της νέας χρονιάς να θέλει να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment