PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος-Αστ. Τρίπολης 1-0 (video)


Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο Περιστερίου ο Ατρόμητος κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο Περιστερίου ο Ατρόμητος κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που είχε αρκετές καλές φάσεις σημειώθηκε στο 86’: Από σέντρα του Νάστου, ο Αργεντινός φορ Άλντο Σοάρες (προπονείται από τον Ιανουάριο με την ομάδα) με ωραία κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Με δύο ευκαιρίες του Καραγκούνη (15’-29) και μια του Πετρούση (31’) ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη, απείλησε δύο φορές ο Φορτούνης (53’-56’) αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και αποκρούστηκε αντίστοιχα από τον Ραχιώτη. Στο 67’ ο Καραλής με εντυπωσιακό τρόπο προσπάθησε να νικήσει τον Αναστασόπουλο που έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χατζής, βοηθοί οι Κασαβέτης, Παστρωμάς και 4ος ο Σταθόπουλος. Όλοι του συνδέσμου Δυτικής Αττικής.
Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ατρόμητου κ. Γιώργος Σπανός μαζί με τον ομόλογό του κ. Γιώργο Μποροβήλο και τον μεγαλομέτοχο του Αστέρα κ. Δημήτριο Μπάκο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καραγκιολίδης (46’ Ραχιώτης), Σκόνδρας (46’ Ζουμπουλάκης), Δάρλας (74΄ Λημνιός), Σαμπού (46΄Νάστος), Μπαζίνσκι (84’ Καντούτσης), Μπάλλας, Τάτος (68’ Άγκολι), Αθανασίου (61’ Καραμάνος, υπό δοκιμή), Καραγκούνης, Καραλής (73’ Μπιλίτσης), Καϊμακαμούδης (46’ Σοάρες).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αναστασόπουλος (73’ Κυριακόπουλος), Αργυρόπουλος (46’ Ρουμπίλ), Μαρσέλο, Πετρούσης, Πιπίνης (46’ Σκόνδρας), Αρσενίεβιτς (46’ Καρέρα), Κουρμπέλης (72’ Κολλιός), Κερ, Φορτούνης (70’ Διαμαντόπουλος), Ροτζέριο (46’ Τσαμπούρης), Φρανκού (73’ Γιώτσας).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment