PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 9/2/2012


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Κριός
Λίγη σταθερότητα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, έτσι κι εσύ πιθανό να αποφασίσεις τώρα να προχωρήσεις ένα βήμα παραπάνω με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι μια υπέροχη ημέρα για να αποφασίσεις, να σχεδιάσεις ή και να κάνεις ένα γάμο, έναν αρραβώνα, ή μια συγκατοίκηση. Θα ξοδεύσεις πολλά χρήματα για θέματα χαράς, διασκέδασης, αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα επαγγελματικά σου για να σου αποδώσουν στο μέγιστο.

Ταύρος
Τα ερωτικά ζητήματα έρχονται πρώτα στις προτεραιότητές σου τώρα, καθώς η ανάγκη να χαρείς κι εσύ με την ψυχή σου, είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Κάνε όλες εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονται για να περάσεις καλύτερα. Οι καθυστερήσεις σε θέματα καριέρας συνεχίζονται, καθώς θα είναι δύσκολο να οργανώσεις κάτι και να γίνει έτσι όπως ακριβώς το σχεδίασες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή. Κανόνισε συχνές εξόδους και θα τονώσεις πολύ το ηθικό σου.

Δίδυμοι
Το τελείωμα κάποιων καταστάσεων θα είναι στο μυαλό σου όλη μέρα, αφού νιώθεις πως το νερό έχει ξεχειλίσει στο ποτήρι. Τώρα θα έχεις ένα αυξημένο παρορμητισμό και πιθανό να πάρεις βιαστικές αποφάσεις που σύντομα μπορεί και να αναιρέσεις. Σκέψου πολύ καλά πριν πράξεις οτιδήποτε. Πρόσεχε πολύ πως θα χειριστείς θέματα οικογενειακά και σπιτιού. Αν θέλεις να μετακομίσεις, φρόντισε να το ψάξεις καλά και άφησέ το για κάποια άλλη στιγμή.

Καρκίνος
Βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο όσον αφορά τα αισθηματικά σου. Τώρα που απελευθερώθηκες από πολλά περιττά βάρη, προσπαθείς να δεις τι είναι αυτό που θα σε ευχαριστούσε πιο πολύ, ώστε να το επιλέξεις. Είναι μια ιδιαίτερα τυχερή μέρα για θέματα καριέρας. Μπορείς να κάνεις όλες σου τις επιθυμίες πραγματικότητα και να έχεις ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον μπροστά σου. Η επικοινωνία σου με τους άλλους, είναι το «ατού» σου τώρα. Εκμεταλλεύσου το καταλλήλως.

Λέων
Είσαι από τα πιο τυχερά ζώδια του ζωδιακού για σήμερα, καθώς φαίνεται πως ο σύντροφος της ζωής σου είναι ιδιαίτερα θετικός μαζί σου και έτοιμος να δεχθεί τους όποιους όρους του θέσεις από δω και μπρος. Φαίνεται πως για ένα κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε μια αποστασιοποίηση από την πλευρά σας, γεγονός που δυνάμωσε ακόμα περισσότερο τα συναισθήματά του για σας, και κατάλαβε που ακριβώς είχε σφάλει. Δεχτείτε τον, και απολαύστε μαζί όμορφες στιγμές, έτσι όπως μόνο εσείς ξέρετε. Η δημιουργικότητα και οι πολλαπλές σου ικανότητες στο χώρο τον επαγγελματικό, σε έχουν βοηθήσει να κάνεις πολύ σημαντικά βήματα.

Παρθένος
Πολλές εντάσεις, δυσκολίες, μπερδέματα θα έχεις στον ερωτικό τομέα, καθώς και πολλές πρωτόγνωρες καταστάσεις στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστείς το συντομότερο δυνατό. Δεν είναι καιρός για να σκέφτεσαι τα λάθη που έχεις κάνει, αφού προλαβαίνεις να διορθώσεις κάποια από αυτά και να προχωρήσεις με το κεφάλι μπροστά. Μην αφήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς να απομακρυνθούν από κοντά σου εξαιτίας της έντασης που υπάρχει. Φρόντισέ τους όσο μπορείς και κράτησέ τους μακριά από τις δυσκολίες. Διόρθωσε κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν για να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου.

Ζυγός
Οι ερωτικές κατακτήσεις και οι προτάσεις για μια νέα σχέση, πέφτουν βροχή και μάλλον θα τα μπλέξεις λιγάκι τα πράγματα μέσα σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να μη χάσεις μια σημαντική σχέση. Μην αναβάλεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, μόνο και μόνο, επειδή δεν αισθάνεσαι πως έχεις προετοιμαστεί σωστά για να ξεκινήσεις την υλοποίησή τους δίχως καμιά απολύτως βοήθεια. Ο κατάλληλος συνεργάτης θα’ ρθει την κατάλληλη στιγμή. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να απέχει από τις πολλές κοινωνικότητες, για ηρεμία και ξεκούραση.

Σκορπιός
Αμφιταλαντεύεσαι αρκετά για το ποια κατεύθυνση θέλεις να έχουν οι ερωτικές σου σχέσεις. Το δύσκολο είναι τώρα να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις, γιατί τις θέλεις όλες μαζί και βλέπεις πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί το πιθανότερο είναι να δουλεύεις περισσότερο και να αμείβεσαι πολύ λιγότερο. Κλείσε μια νέα δουλειά κατόπιν σοβαρής σκέψης και μελέτης. Τα νεύρα και η ένταση μάλλον δεν είναι καλοί σύμβουλοι για να πάρεις σωστές αποφάσεις τώρα.

Τοξότης
Είναι πολύ πιθανό έντονα συναισθήματα να σε κάνουν να μπερδέψεις τη φιλία με τον έρωτα, αφού μια ιδιαίτερα φιλική συμπεριφορά μπορεί να παρερμηνευτεί. Μην υπολογίζεις στους φίλους για να σε σώσουν στα δύσκολα, παρά μόνο ανθρώπους μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον. Απέφυγε να ξαναγυρίσεις σε μια σχέση που κατά το παρελθόν δεν σου είχε δώσει και τα καλύτερα δείγματα. Εστίασε περισσότερο στα δικά σου όνειρα και επιθυμίες, και θα δεις που σύντομα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα, θα δοκιμάσει την αισθηματική σου σχέση, βάζοντας ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μια απόσταση, προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσο είναι αρκετά δυνατή ώστε να αντέξει, ή όχι. Αν δεις πως δεν αντέχει, τότε δεν αξίζει να τη συνεχίσεις. Τόλμησε να δοκιμάσεις μια εντελώς καινούργια προσέγγιση στον τομέα της καριέρας, για να πετύχεις τα πράγματα που ονειρεύεσαι πιο πολύ. Δύναμη, χρήμα και σταθερότητα. Θα γνωρίσεις πολλά καινούργια πράγματα τώρα, όπου στην αρχή, πιθανό να σε αποσυντονίσουν, αλλά τελικά θα σου αρέσουν αρκετά.

Υδροχόος
Τώρα θα σε πιάσει μια μανία και θα αναζητάς μια παλιά σου σχέση. Είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσεις να καταφέρεις τίποτα, καθώς… άμα ραγίσει το γυαλί… Εσύ όμως δεν πτοείσαι εύκολα, γιατί έχεις μάθει να κερδίζεις τις μάχες που δίνεις, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις. Και τη συγκεκριμένη περίοδο, νομίζεις πως αυτό είναι το καλύτερο για σένα, μη μπορώντας να ξεφύγεις από τις σκιές και τις αναμνήσεις του παρελθόντος.

Ιχθείς
Όλα τώρα δείχνουν πως τα γεγονότα δεν πρόκειται να σε αφήσουν να βαρεθείς, αλλά ούτε και να παραμείνεις σε στασιμότητα. Κάποιοι πυροδοτούν εντάσεις στις σχέσεις σου, όπου αν δεν φροντίσεις να τις «σβήσεις» σύντομα και με τους κατάλληλους ευγενικούς χειρισμούς, μάλλον θα απειλήσουν να σε… «κάψουν». Μην αφήσεις περιθώρια να μπουν τρίτοι στην ερωτική σου ζωή και να προκαλέσουν αναταραχές. Φρόντισε να διοχετεύσεις όλη αυτή την ένταση σε όσο το δυνατόν πιο δημιουργικούς τομείς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment