PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα βόλεϊ


Στο κλειστό της Γλυφάδας πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τη Γαλατάσαραϊ.

Σε 25 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που σημειωθήκαν στο κλειστό της Γλυφάδας πριν την έναρξη του αγώνα βόλεϊ της ΑΕΚ με τη Γαλατάσαραϊ, για τις «8» του CEV Cup γυναικών, ενώ από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί.

Μάλιστα, βρέθηκε και οπαδός τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Σοβαρά επεισόδια σημειωθήκαν στο κλειστό της Γλυφάδας πριν την έναρξη του αγώνα βόλεϊ της ΑΕΚ με τη Γαλατάσαραϊ, για τις «8» του CEV Cup γυναικών.

Τα επεισόδια προκλήθηκαν μετά από εισβολή οπαδών της «Ένωσης», που άρχισαν να σπάνε καθίσματα και γενικά να καταστρέφουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με δακρυγόνα, με συνέπεια η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα, που ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει στις 19:30.

Το κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας μετατράπηκε κυριολεκτικά σε αρένα, όταν οπαδοί της ΑΕΚ θέλησαν να μπουν με το έτσι θέλω στο γήπεδο και τα ΜΑΤ αντέδρασαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος οπαδός που μαχαιρώθηκε, πήγαινε μαζί με τον αδελφό του στο γήπεδο, όταν δέχτηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών, κατά πάσα πιθανότητα οπαδών της αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι είχαν στήσει ενέδρα στο σημείο σε φιλάθλους της ΑΕΚ.

Ο απολογισμός των επεισοδίων είναι πέντε προσαγωγές, τρεις τραυματίες αστυνομικοί, ένας οπαδός της ΑΕΚ μαχαιρωμένος και εκτεταμένες φθορές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment