PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 28/12/2011


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κριός (21/3-20/4)

Αν έχεις σταθερή σχέση πρόσεχε, γιατί το ταίρι σου… μάλλον δεν το απολαμβάνει. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε θέματα καριέρας. Σημαντικές προτάσεις από άτομα με πείρα, μπορούν να την εκτοξεύσουν ακόμα πιο ψηλά. Μη φοβάσαι τα ύψη… Σου ταιριάζουν. Ξεκίνα και βάλε νέους στόχους, παρόλο που μπορεί να μην έχεις πραγματοποιήσει παλαιότερους.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το δύσκολο τώρα θα είναι να διαπιστώσεις αν όντως έχεις κάνει σωστές επιλογές ή θα χρειαστεί να μετανιώσεις γι’ αυτές. Όπως και να’ χει το πράγμα, μην πάρεις πίσω λόγια και υποσχέσεις που έχεις δώσει. Δώσε περισσότερο βάση στην καριέρα σου και διόρθωσε λάθη που έχεις κάνει, όσο είναι καιρός.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η έλλειψη επικοινωνίας σε πολλούς τομείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε στεναχωρεί ιδιαίτερα. Κάνε μια τελευταία προσπάθεια μήπως και γίνει τίποτα, αλλιώς ξέχνα το. Όλα τώρα δείχνουν πως οι κατάλληλες γνωριμίες μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε θέματα καριέρας. Φρόντισε να κάνεις όσες περισσότερες γίνεται και χρησιμοποίησε τις όσο καλύτερα μπορείς.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η επιθετικότητα και η εριστική συμπεριφορά των άλλων, πιθανό να σε οδηγήσουν σε σκληρά μέτρα που θα αναγκαστείς να πάρεις στις σχέσεις σου. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για μια νέα σχέση. Διευθέτησε όλες τις οφειλές που έχεις δημιουργήσει με τα πρώτα χρήματα που θα εισπράξεις, κι αν αυτό εξαρτάται από κάποιους άλλους, φρόντισε να τους πιέσεις γι’ αυτό.

Λέων (23/7-23/8)

Το σίγουρο είναι πως θα μετανιώσεις για πολλά από αυτά που έχεις κάνεις ή που δεν έχεις ακόμα κάνει. Δύσκολα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις μια σχέση που σημαίνει πολλά για σένα και θα έχει ακόμα περισσότερα σκαμπανεβάσματα. Άλλαξε μόνο ότι δεν σου κάνει και νιώθεις πως μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτό. Προτίμησε να τελειώσεις σήμερα μια σχέση, ερωτική, φιλική ή επαγγελματική που δεν αξίζει ή και να επισημοποιήσεις μια άλλη που αξίζει πολλά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μην κολλάς στις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία στα αισθηματικά σου γιατί πολύ σύντομα θα μείνεις και πάλι δίχως ταίρι – αν δεν έχει ήδη συμβεί. Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου για να μπορέσεις να έχεις κάτι καλό. Το αξίζεις. Πολύ δουλειά σε περιμένει τώρα, γεγονός που μπορεί να αναζητούσες, αλλά θα κουραστείς πολύ τελικά. Φρόντισε να ξεφύγεις κάποιες ώρες για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Μην περιμένεις κανένα να σε βοηθήσει οπουδήποτε, αν δεν το ζητήσεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Τα αισθηματικά σου πάνε περίφημα, καθώς όλο και περισσότερα άτομα γίνονται θύματα της απέραντης γοητείας σου. Η κινητοποίησή σου σε θέματα καριέρας θα είναι κάτι το απίστευτο τώρα. Έχεις πολλές νέες ιδέες και βιάζεσαι να τις εφαρμόσεις, αλλά έχεις πολύ άγχος. Μη λειτουργείς παρορμητικά. Οργάνωσέ τις πρώτα, και προσπάθησε να αποβάλεις το πολύ άγχος με κάθε τρόπο, για να μη σου δημιουργήσει και νέα προβλήματα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Σκέψου πριν βάλεις σε κίνδυνο με τις πράξεις σου μια σταθερή σχέση που σου έχει χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές καθώς και την πολυπόθητη ασφάλεια που αναζητούσες τόσο καιρό. Κάλυψε καλύτερα τις παρασπονδίες σου. Προσπάθησέ το παρά τις δυσκολίες. Αλλαγές ή αγορές στην ακίνητη περιουσία σου μπορούν να αποδειχθούν κερδοφόρες μόνο μετά από σοβαρή σκέψη.

Τοξότης (23/11-21/12)

Τώρα φαίνεται πως μάλλον θα πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και… πού καιρός για έρωτες. Αν το έτερον ήμισυ παραπονιέται πως το παραμελείς, μάλλον έχει δίκιο. Κάνε κάτι γι’ αυτό. Σήμερα, ευνοείται αρκετά ο τομέας των εσόδων και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς σε θέματα οικονομικά. Το αντίθετο μάλιστα. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να έχεις μια σημαντική άνοδο. Οι δημόσιες σχέσεις και οι νέες γνωριμίες, θα δώσουν τώρα το σπρώξιμο που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Στον ερωτικό τομέα προσπάθησε να βρεις κάτι στα μέτρα σου από την αρχή, και μην κάνεις συμβιβασμούς με τα «θέλω» σου. Η τύχη της ημέρας αφορά κυρίως θέματα οικονομικά, αφού τώρα θα βρεθεί κάτι πολύ καλό, που μπορεί να τα αυξήσει κατά πολύ. Βέβαια χρειάζεται σκληρή δουλειά και αφοσίωση από μεριάς σου. Αλλά αυτό είναι κάτι συνηθισμένο γι
α σένα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το μόνο που σκέφτεσαι τώρα είναι πως θα κάνεις μια καινούργια αρχή, προσπαθώντας να ξεχάσεις μια και για πάντα το παρελθόν. Κλείσε όσες ανοιχτές πληγές έχεις αφήσει πίσω και συνέχισε τη ζωή σου δίχως δυσάρεστες σκέψεις κι ενδοιασμούς. Νέα ξεκινήματα μπορούν να έχουν πολύ καλή πορεία μόνο αν εμπιστευτείς τα κατάλληλα άτομα και σε βοηθήσουν, εφόσον δεν ζητούν πολλά για αντάλλαγμα. Κάνε τις σωστές επιλογές αφού το ψάξεις λίγο περισσότερο. Αν ξεκινήσεις μια νέα σχέση φρόντισε να μην κάνεις και πάλι τα ίδια λάθη γιατί θα δεις την ίδια ιστορία να επαναλαμβάνεται και δεν θα σου αρέσει.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Τελικά είσαι από τα άτομα που είναι πολύ περισσότερο πιστά, απ’ όσο ίσως να νομίζουν, και η μέρα αυτή θα σου το αποδείξει. Τα μυστικά, δεν θα σε ωφελήσουν στις σχέσεις σου τώρα, γι’ αυτό, προσπάθησε να είναι όσο γίνεται λιγότερα. Κάτι νέο και συναρπαστικό θα συμβεί στο χώρο της καριέρας σου καθώς κινητοποιείσαι σημαντικά και αυτό θα φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment