PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 1/1/2012


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

Κριός (21/3-20/4)

Μπορεί μετά τη μπόρα, να έρχεται η ξαστεριά και το ουράνιο τόξο, που θα βάλει ένα χεράκι για να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Ακόμα κι αν όλα φαίνεται πως έχουν τελειώσει, θα πρέπει να το παλέψεις, για να μη χάσεις κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο που είναι σίγουρο πως αργά ή γρήγορα θα σου λείψει πολύ. Ανέλαβε πρωτοβουλίες, αν βλέπεις πως η άλλη μεριά δεν κάνει και πολλά πράγματα για να διορθώσει την κατάσταση. Αξίζει να κάνεις τώρα όλα τα νέα ξεκινήματα που έχεις κατά νου, δίχως φόβο… αλλά με πολύ πάθος.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το αδιέξοδο που βλέπεις μπροστά σου όσον αφορά τη σχέση σου, μάλλον είναι μόνο στο μυαλό σου. Θα δοκιμαστεί η υπομονή σου τώρα, αλλά μάλλον την έχεις αρκετή, έτσι ώστε να μη φοβάσαι. Απομακρύνσου από πρόσωπα του παρελθόντος που δεν έχεις να πάρεις τίποτα πλέον. Δεν είναι καιρός για λάθος βήματα, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ καλά καθένα από αυτά που αποφασίζεις να κάνεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μάλλον δεν μπορείς να κόψεις εύκολα τις «κακές» συνήθειες και όλο και κάποιο πισωγύρισμα θα κάνεις στις σχέσεις σου. Πρόσεξε μόνο για να μην μπερδέψεις τη φιλία με τα ερωτικά γιατί μάλλον τελικά θα χάσεις και στα δυο. Στον οικονομικό τομέα, αν καταφέρεις να κλείσεις κάποια παλιά χρέη και να σταματήσεις να δημιουργείς καινούργια, τότε μπορείς να δεις τα οικονομικά σου να γίνονται αγνώριστα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αισθηματικές σου σχέσεις και οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Προσπάθησε να τις αναβάλεις προς το παρόν, για να μην το μετανιώσεις αργότερα. Η πίεση συνεχίζεται σε θέματα οικονομικά και καριέρας παρόλο που εσύ δουλεύεις πολύ σκληρά για να φτάσεις στην κορυφή. Συνέχισε την προσπάθεια και δεν θα χάσεις. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για να αλλάξεις δουλειά, παρόλο που θα το’ θελες πολύ.

Λέων (23/7-23/8)

Η σημερινή ημέρα θα σου δημιουργήσει μια διαφορετική ανάγκη, όσον αφορά τις σχέσεις σου. Θα θελήσεις να κυριαρχήσεις στο μυαλό παράλληλα με το σώμα του προσώπου που σε ενδιαφέρει, σε μια προσπάθεια να τον κατακτήσεις ολοκληρωτικά. Κάποιες παλαιότερες οφειλές που πιθανό να έχεις ξεχάσει, βγαίνουν στην επιφάνεια και χρειάζονται άμεση εξόφληση. Μην τις αμελήσεις.

Παρθένος (24/8-22/9)

Ακόμα κι αν σε πιάσουν πολύ έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, δεν είναι και ότι καλύτερο να τα εκδηλώσεις τώρα. Αλλά… εξέτασε κι αν έχεις πραγματικό λόγο για να ζηλεύεις. Σε θέματα οικονομικά, παρόλο που είσαι παιδί της οικονομίας, θα μας τα χαλάσεις λιγάκι τώρα. Μπαίνεις σε έξοδα… μάλλον εξαιτίας των άλλων. Φρόντισε τουλάχιστον να δουλεύεις περισσότερο για να βγουν.

Ζυγός (23/9-22/10)

Ο έρωτας μπορεί να σε απογειώσει τώρα και να περάσεις τόσο όμορφα με ένα άτομο που βλέπεις πως ταιριάζετε σε μεγάλο βαθμό, που δεν θα θέλεις να τελειώσει. Αν έχεις σκοπό να κάνεις μια σοβαρή σχέση μαζί του, φρόντισε πρώτα να το ταλαιπωρήσεις λίγο παραπάνω για να μην τα νομίζει όλα εύκολα. Άσε γι’ εκείνον όλες τις πρωτοβουλίες, έτσι ώστε να δεις πόσες κινήσεις θα κάνει μαζεμένες.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αν καταφέρεις να δεχτείς κάποια πράγματα έτσι όπως ακριβώς έρχονται, θα περάσεις πολύ καλύτερα τώρα. Η σημερινή ημέρα φέρνει έναν ιδιαίτερα έντονο εκνευρισμό και πολλές δυσκολίες στις αισθηματικές σου σχέσεις. Άφησε ένα μικρό περιθώριο στους άλλους να προσπαθήσουν να σε ηρεμήσουν και μην το πάρεις ως υποχώρηση. Πολλές διαφωνίες με άτομα από το χώρο της καριέρας, εμποδίζουν τη δημιουργικότητά σου να βγει προς τα έξω, έτσι όπως αξίζεις. Δεν πρέπει να πιέσεις τις καταστάσεις τώρα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η ένταση είναι αυτή που κυριαρχεί στο ερωτικό παιχνίδι, αλλά και οι κανόνες μπορούν εντελώς ξαφνικά να αλλάξουν. Επέλεξε αν θα τους ακολουθήσεις ή αν θα αποχωρήσεις από τη σχέση αυτή. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από ένα άτομο που δεν σου έχει φερθεί και πολύ καλά, κατά το παρελθόν. Μην αφήσεις την άσχημη διάθεσή σου, να σε απομακρύνει από σημαντικούς ανθρώπους.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Προστάτευσε όσο μπορείς τη σχέση σου από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να τη διατηρήσεις
. Εσύ, ένα άτομο με τάξη και λογική, για λόγους που δυστυχώς δεν ορίζεις, στα οικονομικά σου επικρατεί ένα χάος. Μην ξοδεύεις πολλά χρήματα για θέματα σπιτιού, γιατί σίγουρα θα ξεφύγεις. Η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρεις μια κρίσιμη απόφαση σε θέματα οικογενείας ή σπιτιού.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Σπασμωδικές και παρορμητικές κινήσεις, πιθανό και να σε βοηθήσουν να δείξεις τι πραγματικά αισθάνεσαι για το ταίρι σου. Μην περιμένεις να χάσεις πρώτα κάτι, για να μπορέσεις να το εκτιμήσεις. Στις μετακινήσεις, τα ταξίδια και γενικότερα στις βόλτες σου θα χαλάς όλα σου τα χρήματα τώρα, καθώς και σε κάθε είδος διασκέδαση. Μπορεί να θέλεις να περνάς καλά μαζί με τα άτομα που επιλέγεις, αλλά… πρόσεχε και λιγάκι την τσέπη σου.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Κάποια δεδομένα στις σχέσεις σου πιθανό να αλλάξουν, παρόλο που μπορεί να μην είσαι σε ετοιμότητα για κάτι τέτοιο. Οι σπατάλες που πιθανό να γίνουν σε μια έξαρση του shopping therapy, δεν θα σου βγουν σε καλό. Περιόρισε τις αγορές σου, στα απολύτως απαραίτητα. Πρόσεξε πολύ τα οικονομικά σου και μην ξανοίγεσαι, ακόμα κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Τώρα μπορείς να βγάλεις πολύ περισσότερα χρήματα. Προσπάθησέ το.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment