PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Απαιτητικά» τα θέματα στη Βιολογία, «βατά» στα άλλα μαθήματα


Με τέσσερα μαθήματα συνεχίστηκαν σήμερα, Τετάρτη, οι εξετάσεις των υποψηφίων για τα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Με τέσσερα μαθήματα συνεχίστηκαν σήμερα, Τετάρτη, οι εξετάσεις των υποψηφίων για τα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάστηκαν στην Ιστορία θεωρητικής κατεύθυνσης, στη Βιολογία θετικής κατεύθυνσης, στη Χημεία-Βιοχημεία τεχνολογικής κατεύθυνσης και στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Οι υποψήφιοι συνάντησαν δυσκολίες μόνο στη Βιολογία. Όπως είπαν πολλοί απ΄αυτούς, τα θέματα ήταν πολλά, δεν μπορούσαν να διαχειριστούν το χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους και οπωσδήποτε ήταν τα δυσκολότερα των τελευταίων χρόνων.

Οι καθηγητές χαρακτηρίζουν τα θέματα “απαιτητικά”, ενώ σημειώνουν ότι φέτος η εξεταστική επιτροπή φαίνεται να επιλέγει δυσκολότερα θέματα και εκτιμούν πως στόχος αυτής της επιλογής είναι η πτώση των βάσεων.

Κατά τα άλλα, στην Ιστορία οι περισσότεροι βρήκαν τα θέματα εύκολα και κατανοητά, το ίδιο και στη Χημεία, ενώ ορισμένες ασάφειες στη διατύπωση θεμάτων, διαπίστωσαν κάποιοι υποψήφιοι στο μάθημα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, που από πολλούς θεωρείται δύσκολο μάθημα

Την Παρασκευή 20 Μαΐου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά και τη Φυσική( Κατεύθυνσης). Στη συνέχεια, την Δευτέρα 23 Μαΐου έχει προγραμματιστεί η εξέταση στα Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Κατεύθυνσης).

Τέλος, η αυλαία για τις Πανελλαδικές πέφτει την Τετάρτη 25 Μαΐου με την εξέταση του μαθήματος Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Μάθημα Επιλογής).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment