PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αλ. Σταυρούλιας: Μας οδηγούν σε οικονομική και κοινωνική «εξαέρωση»


Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανάπτυξης σχολιάζει με καυστικό λόγο τα νέα οικονομικά μέτρα που επέβαλε η τρόικα μέσω της Κυβέρνησης.

Τα νέα οικονομικά μέτρα που επέβαλε η τρόικα μέσω της Ελληνικής Κυβέρνησης σχολιάζει με καυστικό λόγο ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δήμου Περιστερίου Αλέξης Σταυρούλιας στην κάμερα του PeristeriNews.gr.

Ο Αντιδήμαρχος πιστεύει ότι η χώρα μας είναι υποδουλωμένη, αλλά ο ίδιος ελπίζει ότι σύντομα ο Έλληνας θα ξεσηκωθεί όπως έκανε παλαιότερα και θα ξετινάξει το βαρύ ζυγό.

Είμαστε πολύ κοντά, ο Έλληνας να φύγει από τον καναπέ του και να κυνηγήσει όλους αυτούς μέσα και έξω από τη χώρα μας, που μας έφεραν σ’ αυτήν την οδυνηρή κατάσταση.

Κατά τον κ. Σταυρούλια το κράτος είναι χρεοκοπημένο και είναι αδιανόητο το γεγονός να ευχαριστούμε από τη Βουλή τους Ευρωπαίους, που ήρθαν να μηδενίσουν το βιοτικό μας επίπεδο.

Σχετικά με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών να σώσει τους Δήμους από την χρεοκοπία, ο Αντιδήμαρχος ξεκαθαρίζει ότι όλα αυτά γίνονται όταν την ίδια στιγμή το κράτος είναι αυτό που σπρώχνει τους Δήμους σ’ αυτήν.

Ο Δήμος Περιστερίου μέχρι σήμερα αντέχει οικονομικά, λόγω ότι έχει μια σκληρή και χρηστή διαχείριση, με πρωτοφανή περιορισμό των εξόδων.

Κάνει λόγο για αφερεγγυότητα του κράτους με την περικοπή των εσόδων στον Δήμο Περιστερίου, που αγγίζει το ύψος των οκτώ (8) εκατομμυρίων ευρώ μόνο για το Α΄ οκτάμηνο του 2011.

Το γεγονός αυτό αναγκάζει την Διοίκηση να εφαρμόζει μέτρα που δεν τα πιστεύει και παρατηρεί ότι οδηγείται σε οικονομική «εξαέρωση» ο Δήμος Περιστερίου.

Εκτός από την οικονομική και κοινωνική υποβάθμιση κατά τον κ. Σταυρούλια, μας σπρώχνουν να χάσουμε την αξιοπρέπεια και τον εγωισμό, που είχαμε σαν ταπεραμέντο εμείς οι Έλληνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment