PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για τον Ατρόμητο


Έχασε σε φιλικό αγώνα από τον Άρη 1-0.

Ο Αρης επικράτησε του Ατρομήτου με 1-0 σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο Καρπενήσι. Ο Καρίμ Σολτάνι ήταν ο παίκτης που πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με διάταξη 4-3-3 όπου οι τέσσερις της άμυνας ήταν οι Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας και Γιαννούλης, αμυντικό χαφ ήταν ο Μπάλας, επιθετικά χαφ στον άξονα οι Τάτος, Πίτου Γκαρσία, ενώ στην επίθεση ο Μπρίτο έπαιξε δεξιά, ο Καραγκούνης αριστερά και ο Αναστασάκος στη κορυφή.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και χάνοντας κάποιες φάσεις κατάφερε τελικά να σκοράρει στο 11’ με γκολ του Σολτάνι. Το παιχνίδι παρέμεινε στον ίδιο ρυθμό μέχρι που έγινε αναγκαστική αλλάγη για την ομάδα μας στο 33’, όπου στη θέση του Καραγκούνη μπήκε ο Μπέλιτς. Ο νεοαποκτηθής άσος της Περιστεριώτικης ομάδας ανέβασε ένα επίπεδο πάνω την ταχύτητα της ομάδας και έτσι ο Ατρόμητος κατάφερε να απέιλήσει με κάποιες ευκαιρίες την εστία του Σηφάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές και έτσι δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο.

Το θετικό για τον Ατρόμητο είναι ότι οι καινούριοι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι θα δέσουν γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα και ότι φέτος ο Ατρόμητος θα έχει ένα σύνολο που δύσκολα θα χάνει.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Σηφάκης (46′ Βελλίδης), Νέτο (63′ Τριανταφυλλάκος), Μίσελ, Γιαννίτσης (57′ Οικονομόπουλος), Λαζαρίδης (86′ Αγτζίδης), Βανγκέλι (73′ Κοτσώνης),, Κασναφέρης (46′ Παπαζαχαρίας), Καπετάνος (68′ Τσουκάνης), Τόχα (52′ Σακάτα), Σολτάνι (57′ Αγγελούδης), Καστίγιο (73′ Γιαννιώτας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ (69′ Ραχιώτης), Σκόνδρας (68′ Αθανασίου), Γιαννούλης (60′ Μακρής), Τόμας (71′ Γκρομίτσαρης), Φυτανίδης (68′ Λημνιός), Τάτος (46′ Σφακιανάκης), Μπρίτο (71′ Καραμάνος), Αναστασάκος (46′ Ντιβέιν), Μπάλας (60′ Μακρής), Καραγκούνης (30′ Μπέλιτς), Πίτου Γκαρσία (60′ Φαβάλι)


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κασελάκης: «Τελικός το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Peristeri News

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Leave a Comment